Wednesday, December 6, 2023
HemGolfTurneringsvärden Tiger Woods ger en avgörande heatuppdatering under öppningsrundan i Bahamas

Turneringsvärden Tiger Woods ger en avgörande heatuppdatering under öppningsrundan i Bahamas

Tiger Woods drog sig nyligen ur Hero World Challenge på grund av hans oförmåga att gå under lång tid. Golfaren har kämpat med smärta i benet på grund av sina bilolycksskador 2021. Däremot försäkrade han sina fans på en presskonferens nyligen att att spela golf inte är ett problem för honom. Och att han är i bra form när det gäller att slå golfbollar. Det enda problemet för golfaren just nu är att gå.

Tiger Woods kan inte gå länge

Woods har gjort massor av rekord i professionella turneringar och räknas till de mest talangfulla golfarna i världen. Den 15-faldiga majorvinnaren hade det hela bra för sig tills han en dag råkade ut för en fruktansvärd olycka i februari 2021. Ända sedan han kraschade med sin bil har Woods inte kunnat spela till sin fulla potential. Dessutom har promenader blivit en stor uppgift för golfspelaren.

Processen fortsätter 🐅 pic.twitter.com/DyDUW9Ne5A

— PGA TOUR (@PGATOUR) 1 december 2022

PGA Tour kräver att spelare går 18 hål för att spela under hela turneringen. Turnén gör dock även vissa undantag för spelare i händelse av medicinska nödsituationer. Men Woods är stenhård att följa reglerna och därför lämna mästerskapet istället för att begära en vagn. Efter tillbakadragandet förklarade Woods problemen han hade under spelet. Golfaren sa: “Sköt ett par 63:or och 64:or hemma. Det är bara en lång sträcka. Jag kan bara inte gå för länge”. Golfaren försökte sitt bästa för att berätta för media att det inte är något problem för honom att slå fantastiska slag. “Jag kan slå vilket skott du vill,” sa han. “Jag kan bara inte gå”.

Golfaren tillfrågades också varför han inte valde en vagn som John Daly gjorde förr i tiden. Men Woods är en man med principer och sa: “På PGA-touren, nej”. Det visar sig att den tidigare mästaren “aldrig skulle ta en golfbil förrän den är sanktionerad.” Woods sa också att det skulle kunna välja en vagn på The Match och den kommande PNC eftersom det är sanktionerat. Men i andra PGA Tour-evenemang tyckte Woods att det skulle vara orättvist om han gjorde det.

Golflegenden förväntas imponera på sina fans i det kommande evenemanget, The Match, om några dagar. Woods förväntas också spela i mycket bättre form i det snart ankommande PNC-mästerskapet. Och det beror på att han kommer att kunna använda en vagn i båda dessa evenemang. Men fansen är fortfarande inte särskilt säkra på hans spel. Och det kommer att krävas ett fantastiskt spel för Woods att få tillbaka sina fans förtroende.

RELATED ARTICLES

Mest populär