Wednesday, February 1, 2023
HemBasketball"Trying to Stay Relevant": NBA Hall of Famer's scathing Trae Young Take...

“Trying to Stay Relevant”: NBA Hall of Famer’s scathing Trae Young Take har fans som går sönder

För Atlanta Hawks finns det ingen punkt för dramatik. Stjärnan i laget, Trae Young, och huvudtränaren, Nate McMillan verkar inte vara i samma våglängd längre. Bevis tyder på att det finns en stor oenighet mellan båda parter. Men en Hall of Famer och tidigare baskettränare skrädde inte orden mot Young.

“Jag är trött på Trae Young”, sa George Karl. Han fortsatte att säga att han är lika förvirrad som någon annan är. Han hävdade att han inte förstår vad som händer. “Jag är bara trött på killar som orsakar helvetet, och en dag senare är de offret”, fortsatte Karl.

Läs mer: 2X NBA All-Star Trae Young använde 10 % från sitt kontrakt på 207 miljoner dollar för att flytta nära Britney Spears och Kourtney Kardashian

Fansen gillade inte Karls svidande attack mot Trae Young. En person skrev, “George Karl försöker förbli relevant”. Många smällde till tränaren och sa att de är trötta på hans kommentar.

George Karl försöker förbli relevant

— InstunNoodoh (@InstunNoodoh) 10 december 2022

Tränare, vi tröttnade på dig

— EAZY 🖤 (@BigBj500) 10 december 2022

Ingen pratar om spelet i den åldern… ge upp det…@CoachKarl22 👴 pic.twitter.com/n7dtZKuBH5

— Nathan Keener (@nate23keener) 10 december 2022

Varför skulle en pensionerad tränare med måttlig framgång tröttna på en 24-årig nba-stjärna? Vad exakt gör Trae Young som irriterar Karl? Nate McMillan kan försvara sig.

— CSBanter (@csbanterPFB) 10 december 2022

Trae Young mår bra. gå tillbaka till att göra det du gör.

— The Thinking Man (@Giantess_Feet) 10 december 2022

pic.twitter.com/7zGRB4Y9o8

— aiden (7-4-1) (@wattlol19) 11 december 2022

George Karl erkände att Trae Young var en bra basketspelare. Men enligt Karl tillgodoses Youngs krav oftare än inte, trots att han inte är en superstjärna.

Karl twittrade till och med att han ogillade ryktena om att Nate McMillan skulle lämna innan säsongen är slut. Han trodde att McMillan hade vad som krävs för att vara en bra tränare och person. “Det finns för mycket spelares egenmakt i den här ligan ibland”, avslutade han.

Det rapporteras att Trae Young har tillgång till makt inom sin franchise, vilket han kan utnyttja. Vissa tror att hans vänskap med Nick Ressler, son till Hawks ägare, Tony Ressler, kan ge honom ytterligare befogenhet att bete sig “annorlunda”.

Varför försvarade fansen Trae Young?

Anledningen till deras bråk, enligt media, är att Trae Young vägrade gå in i en shootround. Men fler frågor dök upp efter att han lämnade spelet. Men trots sina omklädningsrumsproblem har han bevisat sin förmåga gång på gång.

Fans som avfärdade George Karl berodde också på att han inte hade vunnit ett mästerskap. Hans lag förlorade 824 gånger under grundserien. En artikel på NBA-webbplatsen sa att “han anställdes 5 gånger – och fick sparken 5 gånger, en gång inom en månad efter att han utsågs till årets NBA-tränare”.

Han har varit rakt på sak om allt och allt basket, och han publicerade till och med en memoarbok, under titeln “Furious George: My Forty Years Surviving NBA Divas, Clueless GMs, and Poor Shot Selection”.

George Karls uppenbara nya mål är Hawks guard, Trae Young.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär