Saturday, January 28, 2023
HemF1"True Leader" Lewis Hamilton elektrifierar Mercedes och F1-världen med tunga ord inför...

“True Leader” Lewis Hamilton elektrifierar Mercedes och F1-världen med tunga ord inför 2023 Revamp

Om något lag på F1-rutnätet har en hetsig säsong som Mercedes 2022, kanske de bara ger upp. Det var dessa ord som Lewis Hamilton använde och betonade hur Silverpilarna var fast beslutna att lösa sina problem. Den 7-faldiga mästaren uttryckte sin uppskattning för Mercedes-teamets personal efter en besvärlig säsong.

Lewis Hamilton höll nyligen ett elektrifierande tal till alla ingenjörer och personal på Mercedes-fabriken. Britten hade en av sina värsta säsonger i F1 och förblev segerfri. Icke desto mindre var han riktigt positiv över säsongens positiva saker. Mercedes lade upp en video av Hamiltons tal på Twitter.

han sa, “Jag har aldrig varit så stolt över varenda en av er för att ni fortsätter att pressa, för att ni inte gett upp. Jag tror att med allt vi ställdes inför i år skulle det vara lätt för någon av oss att bara ha gett upp. Och det såg jag inte hos någon av er. Varenda en av er är så viktig i det ni gör för att möjliggöra oss [Mercedes] för att komma till fronten.”

Hamilton var en del av en kamp i år med Mercedes då de hade som mål att lösa de grundläggande problemen med sin W13-bil. Och så småningom gav det resultat då de fick en 1-2-avslutning i Brasilien.

Lewis tillade: “Vi vet att vi är på rätt väg. Jag vet att det här är en riktigt svår tid. De kommande månaderna för alla, men det är då du är som bäst! Låt oss fortsätta pressa. Ärligt talat, jag tror att vi är så bättre förberedda nu med detta svåra år för att gå in i ett bättre 2023!”

F1-fans reagerar på att Lewis Hamilton motiverar Mercedes-familjen

Fansen har uppskattat Lewis ord så mycket och postat flera reaktioner på sociala medier. De har kommenterat hur Hamilton är mer än bara en förare och en sann ledare för Brackley-outfiten.

Vilken sann ledare han är. Det måste vara så inspirerande att lyssna på honom tala och inte bara höra hur mycket han bryr sig, utan hur mycket han uppskattar vad varje medlem i teamet gör.

DET är vad ett lag handlar om.

— Rob Myers (@RobLMyers) 10 december 2022

Jag är så jäkla stolt över den här mannen! Att se honom växa till en sann ledare och ta på sig det ansvaret för lagets framtid har gjort mig till ett ännu större fan. Jag är inte bitter över den här säsongen, för jag har sett Lewis utvecklas på ett sätt bortom alla i F1!

— Elizabeth Francisco (@trvlstorier) 10 december 2022

Detta är en del av vad som gör @LewisHamilton så bra förare. Han uppskattar alla i laget och tycker om att lära sig av dem också för att förbättra alla aspekter av racing.

— Suzie Pugh (@Suziejp51) 11 december 2022

Han är så mycket mer än bara en förare, Lewis lyfter hela teamet och det är vackert att se 🥰🫶

— Marina (@xxoMarina) 10 december 2022

Lewis har alltid en positiv syn på

Han förkroppsligar perfekt vad en lagspelare och ledare borde vara 🥰 Må han och laget känna till många många framgångar under 2023 💛

— Hamilton Insights (@LH44_insights) 10 december 2022

Det är en genuin ledare..vilket bra exempel..ärlig, generös i sin uppskattning och inspirerande

— Tom (@Mark11105590) 10 december 2022

Under tiden hade han sett till att all personal i laget förblir motiverade mot lagets mål. Lewis vet att det inte kommer att bli lätt. De måste hålla sig på rätt spår och fortsätta driva på för att göra intåg i sina rivalers fördelar på rätt spår.

DYK DYPARE

Förutom den hälsosamma uppskattning Lewis fick, fanns det också några förnekande kommentarer.

Lmao… Han pratar som om hans team inte får betalt för vad de gör… Krypa

— Dalibor Bocan (@dalibor02) 10 december 2022

Vilken ledare, vilken förebild, vilken inspiration.

Sir Lewis Hamilton🫡🫡@LewisHamilton

— Sid 💙⚽️🏎 (@Sid_footyF1) 10 december 2022

Det här laget, den här familjen, ni alla är så speciella. 💜🥰

— Kamila (@Miiihzinha_) 10 december 2022

Låt oss fortsätta pusha killar, så kommer allt att ordna sig 😊🤩😎

— Flygande holländare (@KarolinaBrzego1) 10 december 2022

Inte desto mindre är det positiviteten som Mercedes behöver och det är vad Lewis Hamilton erbjuder. Förutom deras tekniska utvecklingsbehov måste de tro att en comeback till fronten är möjlig trots utmaningar under nästa år.

Eftersom säsongsöppningen 2023 är mindre än tre månader bort, kan Mercedes-fabriken köra övertid för att utrota deras gap till de två bästa lagen. Huruvida Lewis Hamiltons motiverande tal hjälper dem att fortsätta ansträngningarna kommer att framgå av hur stora framsteg bilen gör, kom Bahrain.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär