Saturday, December 9, 2023
HemNFLTroy Aikman säker nog att satsa hela sin ägodel på denna Odell...

Troy Aikman säker nog att satsa hela sin ägodel på denna Odell Beckham Jr. landningsplatsprognos

Dallas Cowboys är redan föregångare för att landa star wide receiver Odell Beckham Jr. Sedan han blev en fri agent i somras var Super Bowl LVI-mästarens nästa destination i ligan en ständig diskussion. Och slutligen, Odell har begränsat det till två eller tre alternativ. Cowboys-legenden Troy Aikman tycker dock att det inte ens är i närheten för andra lag.

Den före detta NFL-legenden och Dallas 1990-talsdynastins quarterback, Troy Aikman, är fortfarande stolt över sitt Cowboys-arv. Och han tror på sin organisations förmåga att locka bort Odell Beckham Jr. från resten av de konkurrerande franchisingarna. Speciellt Cowboys ägare, VD och GM, Jerry Jones. Troy Aikman tror att Jerry är övertygande om inte någonting och kommer att göra allt som krävs för att landa OBJ.

DYK DYPARE

“Om han är det [Jerry Jones] ville att något skulle hända, det har hänt”, sa Aikman, som vann sina tre Super Bowls med Dallas efter att Jerry Jones tog över ägandet 1989. Och det var inte bara ägaren. Den legendariska QB tror också att Odell Beckham Jrs personliga ambitioner bäst kommer att uppfyllas av America’s Team, Dallas Cowboys.

Är Cowboys den bästa sidan för Odell Beckham Jr.?

Under de 26 åren av ägande har miljardärsägaren Jerry Jones förvandlat franchisen. Han tog dem från en finansiellt blödande enhet till den dyraste sportserien i världen. Dallas Cowboys är rekordhöga värda 8 miljarder dollar. Och Troy Aikman tror att New York Giants eller Buffalo Bills inte kan göra vad Jerry and the Cowboys kan göra.

Troy Aikman på @dfwticket: “Om jag satsade, skulle jag satsa nästan allt jag har på (Odell Beckham värvning mot Dallas). Jag har aldrig känt att Jerry förlorat en spelare som han har velat ha. Jag tror definitivt att det kommer att hända. …På pappret gör det dem mycket bättre. Jag tror att det skulle vara ett bra drag.”

— Jon Machota (@jonmachota) 2 december 2022

Odell Beckham Jr. älskar rampljuset. Och det vet Aikman om bredmottagaren. Troy tror att Odell kommer att ha svårt att säga nej till Cowboys oöverträffade popularitet. Tillsammans med en dynamisk offensiv ledd av Dak Prescott kan OBJ vara det perfekta hotet på mottagarens front med Ceedee Lamb och Michael Gallup. Med Tony Pollard som kör bollen mästerligt den här säsongen och Micah Parsons har en potentiell DPOY-säsong, är 8-3 Cowboys legitima Super Bowl-utmanare.

Giants draftade Odell 2014 och kan erbjuda WR ett önskvärt långsiktigt kontrakt. Men de många faktorerna på och utanför planen har övertygat Troy Aikman om OBJ:s slutliga beslut. “Om jag satsade, skulle jag satsa nästan allt jag har på det,” sa Troy. Odell Beckham Jr möter Giants and the Buffalo Bills i helgen och har planerat Dallas-mötet på måndag, enligt Tom Pelissero.

RELATED ARTICLES

Mest populär