Wednesday, December 6, 2023
HemNBA"Trött" på Lakers kamp, ​​ex-Champ utmanar Austin Reaves att leva upp till...

“Trött” på Lakers kamp, ​​ex-Champ utmanar Austin Reaves att leva upp till djärva slutspelskrav

Los Angeles Lakers kämpar för att hålla sig flytande den här säsongen. De har fått en urusel start, efter att ha förlorat fem av sina första åtta matcher. LeBron James och Co. har tappat till 11:e plats i Western Conference-tabellen. De slogs ut av Houston Rockets med 128-94 i natt, och deras nedslående prestation väckte vissa oro.

Lakers är i desperat behov av en tredje superstjärna, och Austin Reaves har inte visat förrän nu att han kan ta det ansvaret. En före detta NBA-mästare utmanade Austin Reaves att leva upp till sitt djärva slutspelskrav från förra säsongen.

Kan Austin Reaves vara “HAN”?

Den pensionerade NBA-spelaren och före detta mästaren Kendrick Perkins är “trött” på Lakers strider i början av säsongen. “För att vara ärlig mot dig är jag trött på klagomålet från Lakers, och jag är också trött på ursäkterna.” sa Big Perk. Han förväntade sig att Lakers skulle vara ett av topplagen i ligan innan säsongen började, men LeBron James och Co. har inte levt upp till förväntningarna. Lakers hade stora förhoppningar på den 25-årige guarden Austin Reaves efter hans breakoutprestation förra säsongen. Men Reaves har kämpat för att ta sitt spel till nästa nivå den här säsongen. Efter Lakers långsamma start utmanade Perkins Austin Reaves att öka sitt spel, “Vi sa inte att han var HON. Han sa att han är HAN, så han måste visa att han är HAN.”

Austin Reaves gjorde det djärva påståendet under slutspelet förra säsongen efter att han tog över match 1 mot Memphis Grizzlies i omgång 1. Reaves skrek: “Jag är HAN!” samtidigt som han gjorde 14 poäng i den fjärde kvarten av Game 1. Reaves måste leva upp till det påståendet och bli den tredje stjärnan för Lakers.

Var Austin Reaves ett One Hit Wonder?

Austin Reaves har inte de förväntade säsongsfansen. Han har kämpat för att hålla sig konsekvent och har bara 13,1 poäng i snitt den här säsongen. Reaves gjorde bara 7 poäng i nattens förlust mot Houston Rockets. Det har fått NBA-världen att undra om Austin Reaves bara var ett en-hit-under. Den 25-åriga guarden hjälpte Lakers att ta sig till finalen i Western Conference förra säsongen, med i snitt 16,9 poäng, 4,6 assist och 4,4 returer under slutspelet. Hans prestation gav honom en massiv kontraktsförlängning på 4 år $56 miljoner.

Austin Reaves kastar ljus över LeBron James “Major” gest till Cam Reddish After Blunder at the Buzzer vs Heat

Reaves är en talangfull ung spelare, och han visade sitt värde under årets FIBA ​​World Cup samtidigt som han representerade Team USA. Hans kamp kan bero på hans nuvarande roll i laget. Reaves älskar att hantera bollen och köra showen för Lakers. Men Darvin Ham har gett det ansvaret till LeBron James och D’Angelo Russell den här säsongen. Ham kan behöva blanda om laguppställningen för att helt låsa upp Austin Reaves den här säsongen.

Tror du att Reaves kämpar beror på laguppställningsproblem? Eller är han faktiskt ett ensäsongsunder?

RELATED ARTICLES

Mest populär