Tuesday, February 27, 2024
HemTennisTrots stoiskt tal vägrar Daniil Medvedev att lägga skulden på Rafael Nadal...

Trots stoiskt tal vägrar Daniil Medvedev att lägga skulden på Rafael Nadal Nightmare för hans senaste Australian Open-förlust

I dagens sista match i Australian Open mellan Daniil Medvedev och Jannik Sinner började den förstnämnde bra med två raka setsegrar. Men i resten av de tre seten där Sinner tog ledningen verkade det som att Medvedev såg trött ut och hans form verkade inte bli bättre. Hans fans hade uppenbarligen frågor om det.

I en intervju efter förlusten fick han frågan om vad som påverkade honom under hela matchen efter andra set och om något var på gång i hans sinne, speciellt den sista förlusten han mötte tidigare mot Rafael Nadal, där ett liknande mönster observerades. Låt oss kolla vad han hade att säga!

Daniil Medvedev vägrade att bli påverkad av Rafael Nadal-matchen för två år sedan

Medvedev berättade att han har gått förbi den när han tillfrågades om att ha påverkats av matchen för två år sedan vid Australian Open 2022. Han tillade, “Ja, jag tänkte inte så mycket på Rafa-matchen eftersom jag verkligen försökte lämna den bakom mig, så jag tror inte att det hade några problem.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Australian Open (@australianopen)

Vidare delade han också att han inte tyckte att han gjorde några betydande misstag under matchen, men det var mer som att Sinner började bli bättre. Medvedev kommenterade, “Jag tror att det som hände är att han började spela bättre, lite annorlunda taktiskt.”

Inte bara det, Medvedev berättade också att Sinners reaktion på hans aggressiva skott var helt annorlunda än andra spelare han någonsin spelat. Han uppgav i intervjun att det verkade som om Sinner inte tröttnade.

Medvedev kommenterar att Sinner blev bättre efter matchens andra set

I intervjun pratade Daniil Medvedev om hur han spelade aggressivt mot slutet av matchen, men Sinner verkade inte ha påverkats särskilt mycket. Han sa: “Han verkade inte lika trött som mina motståndare tidigare. Han började spela bättre.” Medvedev tillade att han var utmattad mot slutet, och hans serve blev värre.

Vidare sa han också att han försökte ändra momentumet till slutet, men han kunde inte ändra det, och det är därför Sinner är vinnaren och har också trofén.

Inlägget Trots stoiskt tal vägrar Daniil Medvedev att lägga skulden på Rafael Nadal Mardröm för hans senaste förlust i Australian Open dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär