Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingTrots stämningsansökan på $8 miljoner gör Manny Pacquiao upp nötkött med Conor...

Trots stämningsansökan på $8 miljoner gör Manny Pacquiao upp nötkött med Conor McGregor som boxningslegend som delar ett leende med Mike Tyson och UFC Star

Conor McGregor har varit upptagen medan han förbereder sig för att göra sin efterlängtade återkomst till UFC Octagon. Den irländska superstjärnan var kopplad till en Michael Chandler-kamp i slutet av detta år men matchen förverkligades aldrig på grund av problem med USADA-protokollen. Det har dock inte hindrat ‘The Notorious’ från att kalla ut fighters från andra stridssporter under tiden!

Under matchen mellan Francis Ngannou och Tyson Fury i Riyadh hade McGregor gjort några intressanta kommentarer om boxaren Manny Pacquiao. De två männen var tydligen inblandade i samtal kring en crossover-match men förhandlingarna räckte inte för att nå en överenskommelse. Detta ledde till en rättegång mellan de två lägren. Även om det verkade som om de två männen var engagerade i ett ordkrig, delade Pacquiao nyligen ett inlägg på Instagram som indikerar att saker och ting mellan paret nu har löst sig!

Conor McGregor och Manny Pacquiao kan ha gjort upp sin nötkött

I en intervju med BT Sport inför matchen mellan Ngannou och Fury avslöjade McGregor bakgrunden bakom honom och Pacquiao som försökte skapa en crossover-superfight. Han sa: “Det var en diskussion, det var nära för mig och Manny att boxas i Saudiarabien för ungefär två eller tre år sedan, det vill säga. Och det var riktiga, pågående förhandlingar.”

Men kampen föll igenom och McGregors ledningsgrupp stämde Pacquiao framgångsrikt för att han inte följde den föreslagna tvåkampsaffären. Detta ledde till att McGregor tog skott på Pacquiao på sociala medier, där han sa: “Var är mina 8 miljoner dollar från det rättsfallet, Manny Pacquiao? Du är skyldig mig 8 miljoner dollar, Manny.” Röstanteckningen av McGregor på Twitter/X har sedan raderats.

De två männen har dock nu till synes begravt stridsyxan. Ett inlägg nyligen av Pacquiao på Instagram visar honom med McGregor, Roberto Duran och Mike Tyson, alla leenden. Pacquiao rubricerade inlägget: “Tagga laget i en gatukamp någon? Jag har mitt lag ”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Manny Pacquiao (@mannypacquiao)

Instagram-inlägget med båda fighters, tillsammans med Roberto Duran och Mike Tyson, föreslår en försoning, där Pacquiao lekfullt föreslår ett tag-team i en gatustrid. Den här händelseutvecklingen antyder en lösning mellan de två lägren, vilket gör fansen nyfikna på vad framtiden har att erbjuda för dessa ikoniska figurer i stridssportens värld.

RELATED ARTICLES

Mest populär