Friday, February 3, 2023
HemGolfTrots sin kraftfulla bild visade Bryson DeChambeau sin känslomässiga sida när han...

Trots sin kraftfulla bild visade Bryson DeChambeau sin känslomässiga sida när han interagerade med ett ungt fan för två år sedan

Folk minns Bryson DeChambeau av olika anledningar. För vissa är han den längsta slagaren på PGA-touren, medan andra ser honom som den “galna vetenskapsmannen” som var villig att experimentera även med sin kropp för att förbättra sitt spel. Nyligen betraktar många honom som en av de LIV-golfare som lämnade American Tour för mer pengar. Icke desto mindre kommer tonåringen, Katharine Koonce, alltid att minnas honom som den godhjärtade golfaren som tog emot hennes gåva och hjälpte henne utan några villkor.

Koonce fick andra och tredje gradens brännskador av en olycka när hon var bara 4 år gammal. Hon lades in på Shriners Hospital för första gången för att få behandling för sin 75 % brända kropp. Sedan dess har Katharine Koonce gått igenom flera operationer, som hon lekfullt säger som mer än “hon kan räkna.”

Alla lidanden som 4-åringen fick utsättas för ledde till att hon blev en självsäker tonåring och en av Shriners tålmodiga ambassadörer. Och som ett fan av golf hade hon några gåvor förberedda till DeChambeau innan ett Tour-evenemang han tävlade i sedan sin första stora mästerskapsseger.

Bryson DeChambeau fick en skräddarsydd present av 16-åringen

Katherine Koonce hade skickat den 1-faldiga majormästaren ett par specialmålade Puma-skor. Anmärkningsvärt var att hon också hade skrivit några matematiska ekvationer på dem, vilket “the Scientist” of golf särskilt uppskattade.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bryson DeChambeau (@brysondechambeau)

Golfaren delade Koonces gåva och hur han interagerade med henne via videosamtal genom en video som publicerades på hans Instagram. “Åh! Det här är coolt,” Bryson DeChambeau sa så fort han såg brevet från Koonce i presentförpackningen.

Han blev mer förvånad över att se hur begåvad unga Koonce var för att han tog sig tid att skräddarsy skorna för honom. DeChambeau lade till och med märke till de små detaljerna på hans skor, inklusive Shriners Hospitals logotyper.

Har den 1-faldiga majormästaren fortfarande skorna med sig?

2020 US Open-mästaren var mycket uppskattad av Katharine Koonce när han fick skorna. “Du gjorde ett bra jobb, tack”, sa han till henne i videon. “Jag kommer att ha på mig hela veckan,” lovade golfaren henne.

Rapporter tyder på att DeChambeau hade skorna på sig till turneringen. Han hade dock lagt ut paret skor på auktion efter evenemanget så att han kunde samla in pengar till Shriners Hospital.

Den 8-faldiga PGA Tour-mästaren kan vara ett odjur när det kommer till hans karriär. Men i verkligheten är han godhjärtad och vill göra goda gärningar så att han kan inspirera den yngre generationen.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär