Wednesday, December 6, 2023
HemBodybuildingTrots sin benamputation förlorade legenden Flex Wheeler inte sin orubbliga optimism 2019:...

Trots sin benamputation förlorade legenden Flex Wheeler inte sin orubbliga optimism 2019: “Gud ger bara sina största strider till starkaste krigare”

Bodybuildinglegenden Kenneth “Flex” Wheeler arbetar för närvarande som fitnesscoach och har ställts inför flera hinder för att nå framgång. Med en njursjukdom och genomgick en benamputationsoperation 2019 har Wheeler visat att han är en fighter. Under en podcast 2020 talade Wheeler öppet om sin amputation.

Sultanen av symmetri uttryckte också hur han inte lät sina hälsostrider lugna honom från hans livsmål. Han gjorde chockerande avslöjanden när han försökte hålla ihop sin kropp och själ genom svåra tider.

Flex Wheelers avslöjanden om hans amputation

Han spårade sina minnen under amputationen och sa lugnande: “Jag tror att det fanns alla välsignelser. Du vet att jag förstår det. Men det är trevligt att repetera för… miljoner fans, du vet, när det här händer som… Gud ger oss bara de största striderna… till de starkaste krigarna”, svarade han.

DYK DYPARE

Kroppsbyggarmästaren var i ett sanningsögonblick där han öppet avslöjade det faktum att han var självmordsbenägen och deprimerad. När han kommenterade sina psykiska problem, delade han, “… alla dessa strider som jag har, tror jag att jag har kunnat gå till de striderna, att vända och ge dem lite lemonad istället för citroner”.

Wheeler avslöjade också hur att utkämpa sina strider var en känslomässig berg-och-dalbana och ändrade hans perspektiv. Han delade lite ljus om hur hans vardagliga praktiker behövde ett nytt perspektiv som också avslöjas. Att manövrera igenom dessa förändringar genom inlärning och avlärning är inte för de svagaste av hjärtan, men The Sultan of Symmetry försökte hitta en perfekt balans strax efter att han återhämtat sig. Han sammanfattade med att säga: “Jag var byggd för det här”.

Kroppsbyggarlegenden berättade också om vikten av att ge tillbaka till samhället. “För mig är det mer kraftfullt, att ge tillbaka”, sa han. Han berättade också om hur han vill vara en talesperson för personer med funktionsnedsättning.

Flex Wheelers chockerande avslöjanden om hans hälsoproblem

Wheeler berättade hur en läkare en gång sa till honom att en av hans artärer var 100 % blockerad och den andra var 90 % blockerad. Efter detta chockerande uttalande bestämde sig Flex för att gå vidare med operation för att förbättra sin hälsa. Kroppsbyggarmästaren avslöjade också hur han kunde ha förlorat sin högra arm, vänstra arm och vänstra ben på grund av den fruktansvärda sjukdomen. Wheeler hade en sällsynt sjukdom som kallas fokussegmentell glomeruloskleros som angriper extremiteterna.

Titta nu: Bodybuildinglegenden Arnold Schwarzenegger hade en gång en faceoff med NBA-superstjärnan Lebron James och DJ Khaled i episk annons

Bodybuildingmästarens kamp mot hans många hälsoproblem kommer alltid att vara en inspiration för fansen. Hur har Flex Wheelers kamp mot sin sjukdom inspirerat dig? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär