Friday, February 3, 2023
HemNFLTrots personligt agg mot 49ers kunde Tom Brady inte låta bli att...

Trots personligt agg mot 49ers kunde Tom Brady inte låta bli att kanalisera sitt inre barn när han var på Levi’s Stadium

NFL GOAT och hans team mötte de mäktiga San Francisco 49ers på söndagen. Fansen såg den 45-årige Tom Brady kämpa på planen när han kastade en fruktansvärd touchdown och ett föga imponerande val. Men spelet gav förmodligen massor av insikt för den äldsta spelande QB i ligan. Även om hans eviga favoritlag sårade honom illa, visade han ändå den renaste formen av uppskattning när han sågs på Levi’s Stadium.

Det officiella kontot för NFL delade en video där TB12 stannade för att ta bilder på sitt barndomslag. Det fanns flera bilder och minnen av SF 49ers som fångade och uppmärksamhet. Eliten QB kunde inte gå ifrån de ikoniska bilderna.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av NFL (@nfl)

Brady är född i San Mateo och har alltid krediterat San Francisco 49ers för att väcka hans passion för fotboll. Hans idol och den spelare han älskade mest var Joe Montana. Således ville 15x Pro Bowl-valet alltid skriva på med 49ers.

DYK DYPARE

Men ödet ville något annat. Efter att ha spelat för New England Patriots i 23 säsonger ville han skriva på med San Francisco som fri agent 2020. Återigen gick inte ens hans önskan i uppfyllelse. Därför förvandlades det som kunde ha varit ett revanschspel till något mer overkligt för stjärnan QB.

Tom Brady stod inför den mest sentimentala utblåsningen mot 49ers

Den största i NFL måste möta den mest oroande förlusten mot en spelare som var halva hans ålder. Det var en tung hemkomstmatch där Tampa Bay Buccaneers öde var avgjort redan halvvägs genom matchen. I 35-7-förlusten såg fansen en förtvivlad Tom Brady som fortfarande försökte tävla i en oräddningsbar matchup.

Som alla vet arbetar djävulen hårt, men Touchdown Tom arbetar hårdare till sista sekunden för att vända spelet. Fansen såg detta förra veckan mot New Orleans Saints när Tampa Tom kastade två touchdowns för att vinna över sin rival. Även om Pewter Pirates har 6-7, hamnar de fortfarande först i NFC South-divisionen och kan nämna ytterligare ett playoff-framträdande.

Det var dock något annorlunda med det här spelet. Det var inte de mediokra pjäser han gjorde utan det faktum att den sjufaldige Super Bowl-mästarens ålder visade sin effekt på hans spel. Den 22-årige Brock Purdy dök upp som en folie för Brady. Young Purdy, tillsammans med att spela mycket bra i sitt andra NFL-spel, har en ännu bättre ursprungshistoria än sin äldre motsvarighet.

Laget drog Purdy ur spelet i fjärde kvartalet så att han kunde vila ordentligt inför nästa match. Men den största av sporten spelade till sista snap. Många anser Tom Terrific som en övermänniska, även om detta spel gjorde honom mer mänsklig än något annat.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär