Thursday, November 30, 2023
HemOlympicsTrots oöverträffad simframgång beklagar Michael Phelps sin fortfarande tidiga golfkarriär: "Tänk inte...

Trots oöverträffad simframgång beklagar Michael Phelps sin fortfarande tidiga golfkarriär: “Tänk inte att jag bara gör rätt”

Michael Phelps är känd som Flying Fish för att vara en av världens mest dominerande simmare. Förutom att göra sin plats som internationell simmare och slå betydande olympiska rekord, är Phelps också intresserad av golf.

Michael Phelps visade intresse för golf redan innan han gjorde karriär som simmare. Den 37-årige simmaren öppnade nyligen för sin golfstrategi och hur den liknar simning.

Michael Phelps delar golfråd

I en intervju med Golf.com avslöjade Michael Phelps sin golfstrategi. Simlegenden sa att han fokuserar på att tänka för mycket medan han spelar golf. Han sa att han leker och lär sig, vilket också är hur han utmärkte sig i simning.

Phelps sa: “Jag tror inte att jag bara gör rätt.” Han hävdade att i simning är bassängdjupet, längden och bredden och motståndarna ganska lika vid varje tillfälle. Det som gör golf annorlunda är vinden. Han sa, “Det enda som är annorlunda för mig är vindrätt och det är en sak för mig som är svår att anpassa”

DYK DYPARE

Vinden på planen varierar från tillfälle till tillfälle, och Phelps har inte kontroll över det. Michael Phelps hävdade att han hade kommit på hur han skulle spela med medvind. Men att leka i vinden är fortfarande en utmaning för Flygfisken.

Phelps hade en annan karriär i åtanke

Phelps hade drömt om att spela golf och fotboll istället för att simma i sin barndom. Phelps mamma, Debbie Phelps, var dock emot idén och övertalade honom att fokusera på simningen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Golf Digest (@golfdigest)

Lyckligtvis för Phelps gjorde han rätt val och tog sin karriär i en fruktbar riktning. Men Aquaman släppte inte sina önskningar med åldern. Efter att ha tillkännagivit sin pensionering från tävlingssim 2012, siktade Phelps på golf.

Sedan dess har Phelps varit en golfentusiast. Han spelade nyligen i golf ICON-serien som hölls i juni-juli 2022. Han delade fältet med Fred Couples, Michael Strahan och Ben Roethlisberger.

Så, vad tycker du om Michael Phelps kärlek till golf trots att han är en dominerande simmare? Berätta för oss i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär