Monday, February 26, 2024
HemBasketballTrots obesvarad bön dyker Magic Johnson upp på basketbollens Mecka

Trots obesvarad bön dyker Magic Johnson upp på basketbollens Mecka

Los Angeles Lakers vs New York Knicks är en efterlängtad uppgörelse som fansen har varit sugna på. Jalen Brunson och Julius Randle kom överst med sin vinst över LA-enheten senast den 19 december. Lakers har nu en ny chans på Madison Square Garden. Men den här gången finns det någon speciell i mängden och det är ingen mindre än 5-faldiga mästaren Magic Johnson.

Johnson fick ett stort beröm för Knicks efter att de raserade Miami Heat under Rivals-veckan. Hans kärlek till Jalen Brunson har ökat under de senaste månaderna och nu har han gjort ett liveframträdande på basketens Mecka för att njuta av två av sina favoritlag för tillfället. Johnson kommer dock inte att kunna bevittna Julius Randle spela live eftersom han är åsidosatt med en axelluxation.

Magic Johnson i huset för Knicks-Lakers pic.twitter.com/vB4JWJp5fx

— Åh nej det gjorde han inte (@ohnohedidnt24) 4 februari 2024

Randle lämnade matchen mot Heat halvvägs och den trefaldiga MVP:n twittrade, “Jag ber att Knicks forward Julius Randle inte led en allvarlig skada. Randle har spelat som en all-star hela säsongen!”. Tja, det verkar som om böner tyvärr inte fungerade.

Knicks säkrade precis en seger över Heat, med ytterligare en dominerande prestation på 31 poäng och 8 assist av Jalen Brunson. Jag ber att Knicks forward Julius Randle inte ådrog sig en allvarlig skada. Randle har spelat som en all star hela säsongen!

— Earvin Magic Johnson (@MagicJohnson) 27 januari 2024

Det här är en utvecklingshistoria…

Inlägget Trots obesvarad bön dyker Magic Johnson upp på basketbollens Mecka dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär