Monday, February 26, 2024
HemWweTrots nyheter om hans återsignering avböjer MJF någon form av kontraktsförlängning med...

Trots nyheter om hans återsignering avböjer MJF någon form av kontraktsförlängning med AEW

MJF:s framtiden på AEW har varit lite suddig de senaste veckorna. Den främsta anledningen är att fansen inte vet om brottaren har avgått med befordran som ryktades. Friedman förnekar ryktena och verkar ha bekräftat att han är på väg att bli en fri agent närhelst hans kontrakt med Tony Khans brottningsföretag upphör i slutet av 2023.

Amerikas favoritvideo idag

Även om det inte finns många anledningar till att knuffa bort honom från AEW, anser han sig vara en affärsman som skulle skriva på med högstbjudande. Och det verkar som om hans nuvarande arbetsplats kanske inte passar hans önskemål.

Kommer MJF att lämna AEW snart?

Den “Silver-tungade Djävulen” har rest sig som en topptalang inom brottning inom AEW. Han har dock redan gjort klart att hans lojalitet ligger varhelst han kan få den önskade lönen. Nu, i ett nytt podcastavsnitt från SI Media, avslöjade MJF att han ännu inte har skrivit på igen med AEW heller.

Friedman hävdade att han aldrig ljög om att han inte skrev på ett nytt kontrakt med AEW och ropade ut fansen för att ha “läckt ut” information om att de vill bli verklighet. MJF avslutade ämnet i podcasten genom att säga: “Jag älskar AEW, jag vill stanna i AEW. Efter denna pay-per-view (Worlds End) är det dags att bedöma situationen för en professionell miljö. Så… inte än.”

“Jag är en affärsman” – AEW Superstar MJF retar en flytt till WWE

Toppstjärnan är ännu inte säker på om han kommer att stanna kvar i samma befordran eller inte. Men han påstår sig inte ha ljugit om statusen för sitt kontrakt.

RELATED ARTICLES

Mest populär