Friday, December 1, 2023
HemMLBTrots MVP-status, 4 lag avvisade att värva Bryce Harper på lång sikt,...

Trots MVP-status, 4 lag avvisade att värva Bryce Harper på lång sikt, avslöjar superagenten Scott Boras: “De ville bara ha…”

Det verkar som om MLB-lag lägger till en twist till berättelsen om fria agenter. Även de legendariska spelarna befann sig mitt i ett kaos av handelsdiskussion. Nåväl, Scott Boras, en MLB-superagent, spillde lite bönor på detta. En av agentkunderna är från Philadelphia Phillies, Bryce Harper, som skrev på ett kontrakt med Phillies 2019. Emellertid avslöjade 71-åriga agenten nyligen bakhistorien.

Noterbart är Scott Boras välkänd för sitt strategiska sinne och förhandlingsbara färdigheter i basebollvärlden. Agenten hjälpte Harper att skriva på ett kontrakt på 330 miljoner dollar med Phillies. Det ansågs vara den största affären på den tiden. Men enligt Boras själv, innan han landade denna megaaffär för Harper, fick Phillies-stjärnan och superagenten möta flera avslag.

Hur mötte Bryce Harper avslag?

Scott Boras, i en podcast nyligen, tog upp bakhistorien när Bryce Harper var en fri agent 2019. Harper fick sin del av avslag trots att han spelade bra säsonger. Boras avslöjade, “Jag hade fyra team som berättade för mig att Bryce Harper är någon som de bara ville investera i i 3 eller 4 år och han var 26 år gammal”. Fyra MLB-lag ville ha Harper, men inte för det långtidskontrakt. Men då hade de inte svaret. Boras sa, “Snälla ge mig de uppgifter som avsevärt skulle stödja varför du skulle säga det”. På grund av Harpers skador och hans dåliga prestation har lagen inte ansett honom för ett långtidskontrakt.

Harper var dock i sin bästa form under tidigare säsonger och hade också ett MVP-utmärkelse under hans namn. “Under den föregående säsongen då han hade en MVP-säsong presterade han inte lika bra under föregående säsong som han gjorde sin MVP”, berättade Boras om vad lagen tänkte på.

Men en bra sak hände! Harper skrev på ett långtidskontrakt med Phillies och efter det är det bara bra tider för de röda.

Harpers senaste statistik visar att fyra lag har fel

Den här grundsäsongen 2023 var inte så bra jämfört med hans två MVP-säsonger. Han hade ett snitt på 0,293 på 457 slag och hade kört 72 RBI.

Trots World Series-bakslag imponerar Bryce Harper på $3,7 miljarder Phillies Boss – “Det är verkligen anmärkningsvärt”

Oktober kom dock med Old Harper, och han hade spelat otroligt bra under säsongen. Harper spelade fem eftersäsongsmatcher med en slaglinje på .383/.500/.882. Denna statistik bevisar att fyra lag har fel nu.

Trots att han tidigare haft bra säsonger, skador och några dåliga prestationer, fick Harper avslag från fyra lag. Men slutade med det bästa!

RELATED ARTICLES

Mest populär