Monday, December 4, 2023
HemSoccerTrots Hattrick Heroics, "kämpar Luis Enrique en förlorande strid" mot Kylian Mbappe,...

Trots Hattrick Heroics, “kämpar Luis Enrique en förlorande strid” mot Kylian Mbappe, hävdar Pundit

Kylian Mbappe avgjorde på egen hand PSG:s seger över Reims. Hans 16:e hattrick i karriären drev dem till toppen av ligan. Tränaren Luis Enrique är dock inte nöjd med sin prestation. Den tidigare spanska chefen tror att “världsklassspelaren” kan hjälpa laget på andra sätt. Trots Enriques avsikter att få ut mer av sin stjärnspelare, tror en fotbollsexpert på ESPN att han kämpar mot en förlorande sak.

Under sommaren fanns det tveksamheter kring Mbappes framtid i klubben. Mbappe förväntades följa Neymars väg efter att ha blivit avstängd från träning. Världscupvinnaren har dock framstått som huvudmannen för Luis Enrique. Ändå kvarstår tvivel om hans framtid.

Enrique kommer att dela samma öde som Deschamps, hävdar expert

Trots att Luis Enrique inte avslöjar mer om Mbappe, är problemet uppenbart, hans arbetstakt. Craig Burley från ESPN tror att Enrique kanske inte får ut vad han vill ha av Kylian. Burley sa, “Jag kan föreställa mig att han (Enrique) kan utkämpa lite av en förlorad strid här”. Han tillade att franske chefen Deschamps var tvungen att komma runt Mbappes brister utanför besittning och Enrique kanske måste gå samma väg. Även om Burley inte verkar hålla med om detta tillvägagångssätt, att döma av hans kommentarer, kan det vara det enda alternativet för Enrique.

Det är inte första gången Kylian Mbappe förhörs om sin arbetstakt. Redan 2021 slog Jamie Carragher ut mot PSG-mannen efter hans framträdande mot Man City. Han sa: “Jag blir frustrerad av att titta på det (PSG:s stil} och Mbappe mer än någon annan”. Han tillade, “Jag kan bara inte acceptera att oavsett hur bra de är så fungerar de inte för laget. Eftersom dessa dagar av att transportera passagerare är sedan länge borta.”

Carraghers kommentarer föreställer exakt vad Luis Enrique skulle förvänta sig av sin angripare. Medan Enrique och Mbappe inte skulle ha förväntat sig att arbeta tillsammans på länge, kan en nyhet bara förlänga deras partnerskap.

Real Madrid sägs sluta intresset för Kylian Mbappe

Rapporter från Cadena Ser tyder på att Real Madrid har avslutat sitt intresse för Mbappe. De skäl som nämns är hans höga lön och hans ålder (26 år 2024). Los Blancos vill istället fokusera på unga talanger som Endrick, som kommer till sommaren. Madrid har stora förhoppningar på det 17-åriga underbarnet som tecknats för 63,6 miljoner dollar.

Kommer den här nyheten att få Mbappe att förlänga sitt PSG-kontrakt? Eller är detta en förhandlingstaktik från Real Madrid? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär