Wednesday, February 28, 2024
HemFrankie DettoriTrots hans flytt till Amerika avslöjar Frankie Dettori sin begränsade upplagas överraskning...

Trots hans flytt till Amerika avslöjar Frankie Dettori sin begränsade upplagas överraskning för sina brittiska fans

I en överraskande händelseutveckling har Frankie Dettori, en känd italiensk jockey, meddelat att han lämnar Storbritanniens racingscene. Nu är han redo att chartra nya gränser genom att markera sina razzior i Santa Anitas bördiga länder. Dessutom har Dettoris lysande karriär vävts in i själva strukturen i Ascots historia, vilket markerar honom som en ikonisk figur inom sporten. För att tillgodose sina brittiska fans, har staffliet av berömda väggmålningskonstnärer kommit på att föreviga Dettori i hästkapplöpningens annaler.

Stjärnan Frankie Dettori har tillkännagett ett spännande samarbete med Murwalls, och avslöjar en serie signerade tryck i begränsad upplaga som nu finns tillgängliga på FrankieDettori.com. Detta kreativa samarbete prisas.

Frankie Dettoris estetiska wattal skjuter i höjden

Dettori uttryckte sin beundran för Murwalls och visade upp viktiga ögonblick från sin karriär med hjärtlig uppskattning. “Jag blev lite imponerad förra året när @murwalls avslöjade en serie väggmålningar som de hade skapat för att fira min tid i Storbritannien.” Dettori delade. Samarbetet mellan Dettori och Murwalls markerar en milstolpe för fans och entusiaster. Kollektionen har en rad signerade tryck, vart och ett i begränsad upplaga av Giclée Fine Art-mästerverk, noggrant tryckta på 230 gsm tungt matt papper. Varje tryck är elegant monterat och inramat i en premium svart träram med hängande fästen för enkel visning.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Frankie Dettori (@frankiedettori_)

Det som skiljer dessa utskrifter åt är deras uppmärksamhet på detaljer och exklusivitet. Frankie Dettoris personliga touch är också tydlig i varje tryck. Dessa är präglade, numrerade och handsignerade, vilket lockar samlare och beundrare av hans anmärkningsvärda karriär. Den signerade printsamlingen markerar en ny era i skärningspunkten mellan sport och konst, vilket gör att entusiaster kan äga ett stycke ridsporthistoria. Drottning Camilla avtäckte dock en bronsskulptur av Frankie Dettori på Ascot Racecourse, vilket markerar hans sista dagar i brittisk racing.

Drottning Camilla avtäcker en orörd Frankie Dettoris skulptur på Ascot Racecourse

Den italienska jockeyn, 53, uppskattar hyllningen och berömmer skulpturen som ett slagkraftigt konstverk, som uttrycker tacksamhet för den ödmjuka hyllningen. Skulpturen, som ligger på Grandstand Lawn, är dock ett permanent bevis på Dettoris anmärkningsvärda bidrag till Ascot och sporten. Dettoris dominans i racingvärlden är oöverträffad. Han vann nio Gold Cups, sju King Georges och 81 segrar på Royal Ascot.

Läs mer: Efter en fantastisk karriär avslöjade Frankie Dettori sin favorit “Ride”

Tristram Lewis, den berömda skulptören, berömde Dettori som en professionell modell som exakt fångade hans väsen med precision och konstnärskap. Dettoris samarbete med Royal Ascot går också tillbaka till 1987, med en anmärkningsvärd siffra på 229 segrar under hela hans karriär. Dessutom är hans krona på verket, “Magnificent Seven” 1996, där han red alla sju vinnarna till oddset 25 000-1, kvar i racinghistorien. Vilka andra kreativa Dettori-vyer väntar? Svaret kommer med tiden.

Inlägget Despite His Move to America, Frankie Dettori Unveils’ Limited Edition’ Surprise for His UK Fans dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär