Monday, December 4, 2023
HemBodybuildingTrots förslag till Elope, gick Arnold Schwarzenegger på ett stort fett bröllop...

Trots förslag till Elope, gick Arnold Schwarzenegger på ett stort fett bröllop med Maria Shriver 1986

Bröllop är en tid för att fira och umgås med familjen. Något som den legendariske kroppsbyggaren Arnold Schwarzenegger tyckte var passande. Hans äktenskap med journalisten Maria Shriver var inget mindre än ett stort firande. Medan bröllopet ägde rum i en kyrka i Massachusetts var det storslaget, tillsammans med många gäster som deltog.

Schwarzenegger var redan en etablerad skådespelare i Hollywood, tillsammans med en framgångsrik bodybuildingkarriär. Under tiden var Maria Shriver journalist på CBS och medlem av familjen Kennedy. Faktum är att hennes mamma, Eunice Kennedy, var John F. Kennedys syster. Därför skröt parets bröllop gäster från både Hollywood och politik.

Ett storslaget bröllop över rymning för Arnold Schwarzenegger

I en intervju efter äktenskapet satte Schwarzenegger sig ner för att prata om sina filmer och sin bröllopsceremoni. Eftersom han var en upptagen skådespelare då, tvingades han tillbringa sin smekmånad med att jonglera mellan inspelningarna och sin nya brud. Schwarzenegger och Shrivers bröllop ägde rum i Francis Xavier romersk-katolska kyrkan i Massachusetts. Antalet gäster gick enligt uppgift upp till 500 personer som hade kommit för att välsigna paret.

Som ett resultat blev det ett stort fett bröllop fullt av gäster och nära och kära. Intervjuaren Johnny Carson skämtade om detta och frågade stjärnan om han någonsin övervägde att fly. Medan stjärnan förnekade tanken på rymning, skämtade han, “Jag tänkte inte på det, men många föreslog det du vet”.

Schwarzenegger och Shriver fortsatte med att utöka sin familj. Paret har tillsammans fyra barn – Katherine, Christina, Patrick och Christopher. Deras äldsta dotter, Katherine Schwarzenegger, gifte sig vidare med Hollywood-skådespelaren Chris Pratt.

Allt var inte rosa i Arnolds äktenskap

Medan Schwarzenegger och Shriver var ett mäktigt par som erövrade både Hollywood och den politiska världen, slutade det surt. 2011 bestämde sig paret för att skiljas på grund av spekulationer om otrohet. Den före detta kroppsbyggaren erkände senare att han hade en affär med sin hushållerska – Mildred Baena. Han fick också en son med henne – Joseph Baena.

Medan de separerade för många år sedan tog paret mycket tid på sig att slutföra sin skilsmässa. I december 2021 beseglade de sin skilsmässa tillsammans med vissa överenskommelser mellan dem. Även om situationen var klibbig var paret bra på att vara föräldraskap under hela sin skilsmässa.

RELATED ARTICLES

Mest populär