Wednesday, February 21, 2024
HemSwimmingTrots ett tufft år delar den olympiska legenden Stephanie Rice sin "mirakulösa"...

Trots ett tufft år delar den olympiska legenden Stephanie Rice sin “mirakulösa” kärlekshistoria med fans

Andliga övertygelser driver starkt få. Och de som är det, har alltid händerna knäppta för att tacka sin allsmäktige. I idrottsvärlden har vi sett flera idrottare som ber böner på sitt unika sätt. Detta märks särskilt på den internationella scenen i OS, som är en en-i-livet-upplevelse för de begåvade fenomenen. En sådan olympisk enhet skapade rubriker med sin nya relationsstatus nyligen, som har en gudomlig koppling.

Amerikas favoritvideo idag

Den 35-åriga före detta simmästaren från Australien, Stephanie Rice, har vunnit tre guld vid olympiska sommarspelen 2008 i Peking. Sedan dess, i takt med att hennes popularitet ökade, gav år 2009 henne Medal of the Order of Australia. Men en sak som den lojale kristne alltid har längtat efter är en stabil kärleksrelation. Men enligt de senaste nyheterna fick hon någon himmelskt skickad.

Den olympiska legenden Stephanie Rice tror på att vänta på gott

För någon som litar på den process som Gud har utformat för dem, skulle varje speciellt möte vara överraskande. På samma sätt, när Rice mirakulöst korsade vägar med sin drömman, kände hon igen signalen från Gud. Så, för att föreviga den vackra relation hon sportar nu, tog olympiern till sin Instagram för att tilltala sina fans och skrev: “Till er som väntar på kärlek…snälla vänta, ha tålamod. En relation välsignad av Gud är den enda kärlek du vill ha”. Mot slutet av 2023 avslutade hon sitt liv i Australien bara för att påbörja en ny resa utomlands, i Dubai. Även om övergången var inget mindre än tuff, hade hon sagt att det var ett “kallelse inifrån”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av STEPHANIE RICE (@itsstephrice)

Hennes inläggstext på Instagram lyder vidare: “Jag vet att det kan vara svårt att vänta och du kan bli frestad att nöja dig med kortsiktiga fyllningar”. Hon parade ihop sin upplysande bildtext med en video där de båda dansar. Även om inställningen är svart-vit, är hennes liv inte monokrom längre. Hennes inlägg från ett par veckor sedan antyder några första saker.

Ris semestrar med sin nya man

Efter ett oinfordrat tillkännagivande om att hon flyttade till Dubai kom ett inlägg under semesterperioden. Hon tog till sin Instagram och delade en bedårande bild med sin man, Dane Christison, som hon träffade i en kyrka i Brisbane. Bildtexten löd: “Jag hade aldrig förväntat mig att året skulle sluta så här!!”

Förutom att semestra i New York tog paret också en tågresa och en roadtrip genom det lugna landskapet i Colorado Rockies. Eftersom deras mystiska övertygelser stämmer överens, sågs duon också köra runt i en bil, groovande för att dyrka musik. Slutet av 2023 innebar en del vånda eftersom hennes beslut att lämna Australien i första hand var otänkbart. Offer för mentala kamp, ​​fans hoppas att hon äntligen får avgjort.

RELATED ARTICLES

Mest populär