Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingTrots ett kontrakt på 220 miljoner dollar med Saudi League, blev Cristiano...

Trots ett kontrakt på 220 miljoner dollar med Saudi League, blev Cristiano Ronaldo skämtsamt uppsökt av boxningsarrangören för att gå med i Arsenal

Frank Warren är en boxningspromotor, men den legendariske promotorn vidgar till synes vidgar sina vyer. I en ny händelseutveckling närmade sig 71-åringen vem vissa skulle kalla den bästa fotbollsspelaren Cristiano Ronaldoför ett avtal om att gå med i den engelska fotbollsklubben Arsenal. Tidigare spelade CR7 för Manchester United men föll snabbt ner i hackordningen. Varför?

Amerikas favoritvideo idag

Den portugisiske forwarden gjorde bara ett mål under den senaste Premier League-säsongen. Dessutom, i en intervju med Piers Morgan, avslöjade den femfaldige Ballon d’Or-vinnaren att han inte respekterar huvudtränaren Erik ten Hag. Det, tillsammans med Ronaldos deklaration att “Röda Djävulen” hade förrådt honom, fick honom snart att startas från laget. Den bästa fotbollsspelaren i världen hade dock ett kontrakt på 220 miljoner dollar klart med Al Nassr.

Frank Warren tjuvjagar Cristiano Ronaldo

Warren och Ronaldo var på plats tillsammans under gårdagens “Day of Reckoning”-kampkort. Medan Deontay Wilder, Anthony Joshua, Otto Wallin, Joseph Parkeroch Jarrell Miller satte upp en show för livet, Warren hade sina egna planer. I en video fångades Warren och hävdade, “Han skriver på för Arsenal”, medan Ronaldo skrattade.

Dessutom vände sig den engelska boxningspromotorn till X (tidigare Twitter) senare och hävdade att han “jobbade på det.” Uppdateringen kommer efter att den portugisiske fotbollsspelaren värvats av Al Nassr, en Saudi-baserad fotbollsklubb i Riyadh. Kontraktet tillkännagavs officiellt på Al Nassrs sociala medier den 30 december 2022. Men frågan kvarstår – vilka är detaljerna i kontraktet?

Ronaldos affär på 220 miljoner dollar med Al Nassar

Ronaldo stängdes av från United kort efter starten av VM i Qatar, och Al Nassr kom ut som ledaren för det Saudi-baserade laget. Dessutom har han gjort det bra för laget, gjort 17 mål och tagit nio assist i 16 Saudi Pro League-matcher. Enligt överföringsmyndigheten, Fabrizio Romano, slog Ronaldo guld.

Den femfaldige Ballon d’Or-vinnaren har skrivit på ett två och ett halvt års avtal som ger honom 200 miljoner dollar per säsong. “Historia i vardande. Det här är en värvning som inte bara kommer att inspirera vår klubb att nå ännu större framgångar utan inspirera vår liga, vår nation och framtida generationer, pojkar och flickor, att vara den bästa versionen av sig själva”, twittrade Al Nassr efter att ha värvat Ronaldo.

Under “Day of Reckoning”-kampkortet tog Frank Warren sitt försök att återföra Ronaldo till Englands fotbollsscen. Men bortsett från skämt har Ronaldo ett befintligt avtal på 220 miljoner dollar med Al Nassr. Tror du att Frank kan övertala Ronaldo? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär