Saturday, December 9, 2023
HemBaltimore RavensTrots beslutsamt stöd fördömer Dave Portnoy "orättvist" resultat efter Cincinnati Bengals nederlag...

Trots beslutsamt stöd fördömer Dave Portnoy “orättvist” resultat efter Cincinnati Bengals nederlag mot Baltimore Ravens

Dave Portnoy kan inte ta en paus just nu! Hans senaste förhoppningar har fallit sönder och affärsmannen står inför ännu en förlust. Cincinnati Bengals lyckades inte komma tillbaka till segern när Baltimore Ravens slog de tidigare med 34-20. Bengalerna är återigen stadigt rotade i botten av AFC North-tabellen medan Ravens leder med 8 vinster. Inför matchen hade Portnoy delat med sig av den enorma satsningen han satte på bengalerna, i hopp om att de skulle ge honom lycka.

Men saker och ting var inte alltför glittrande eftersom bengalerna blev röda i ansiktet efter att Ravens besegrade sin topplats. Portnoys förbittring gick inte att dölja och han tog till sociala medier för att klargöra sina känslor.

Dave Portnoy grymtar om sin felplacerade satsning

Bengalernas förlust betyder att Dave Portnoys satsning på $120 000 bara gjordes meningslös. Strax efter matchen gick Portnoy på X (tidigare känd som Twitter) med ett sammanbitet ansikte för att dela hur hans senaste investering fick honom att känna. QB Joe Burrow var tvungen att göra en ledighet mellan matcherna med en handledsskada, och detta kommer bara att öka eländet för laget (och Portnoys!) för resten av säsongen.

“Det här vadet var inte rättvist”, skrev Portnoy i sitt inlägg. För några dagar sedan, efter Cincinnati-lagets nederlag mot Houston Texans, fick Portnoy att tro att hans jubel tog bort bengalernas vinstsvit. Det ser ut som att den olyckliga fasen ännu inte är över eftersom Dave inte är helt pigg över sin ekonomiska förlust.

Dave Portnoy kräver livstidsförbud mot “clown”-fläktar vid lyftkäppar för att håna Michigan

Ända sedan Tom Brady lämnade New England Patriots har Portnoys favoritlag varit på en nedåtgående sluttning. Med bara två vunna matcher och hårda åtta förluster kämpar Patriots för att få tillbaka sin mojo. Under sådana grymma omständigheter avslöjade Portnoy att han kommer att rota för Cincinnati Bengals. Och ändå undgick lyckan honom än en gång.

Portnoys olycka slutar inte med bengalerna

Cincinnati Bengals är inte det enda som gör dagarna svårare för Barstool Sports-ägaren. Michigan Wolverines utkämpar en juridisk kamp med Big Ten-konferensen mot dess beslut om avstängning. Portnoys alma mater ser dock inte ut att ha en bra chans att vinna och utsikterna att de lämnar konferensen stämmer inte överens med affärsmannen.

Portnoy uttryckte sin oro över de tio storas framtid om “America’s Team” lämnade mästerskapen. Nu, med Daves senaste ekonomiska förlust, kan han behöva ta ett steg tillbaka och fundera över sina framtida beslut när det gäller att bära banderollerna för sina favoritlag.

RELATED ARTICLES

Mest populär