Wednesday, February 28, 2024
HemNBATrots Bam Adebayos skadebekymmer får värmen ett betydande uppsving på Tyler Herro

Trots Bam Adebayos skadebekymmer får värmen ett betydande uppsving på Tyler Herro

Miami Heat ligger på sjätte plats i Eastern Conference-tabellen just nu med ett rekord på 10-7. Men en rad skador på deras nyckelspelare kan försämra deras rekord ytterligare. Jimmy Butler blev oväntat utesluten i sista minuten under lagets senaste förlust mot Brooklyn Nets på grund av en fotledsskada. Till och med deras stora man, Bam Adebayo, är åsidosatt på grund av en kontusion i vänster höft.

Amerikas favoritvideo idag

Dessutom drabbades Dru Smith också av en säsongsavslutande skada under matchen mot Cleveland Cavaliers. RJ Hampton kan missa en tid utanför banan på grund av en knäskada. För att öka deras elände blev till och med deras viktigaste offensiva bidragsgivare, Tyler Herro, åsidosatt på grund av en fotledsskada. Mitt i dessa skaderädslor kan Miami vara inne på en positiv uppdatering om återkomsten av point guard Tyler Herro.

Positiva nyheter för Heat-fansen

Tyler Herro ledde laget när det gäller poäng, i snitt 22,9 per match. Tyvärr fick han utstå en vristvrickning av grad 2 under Miami Heats vinst med 108-102 mot Grizzlies i Memphis. Den ödesdigra händelsen inträffade medan Herro försökte sig på en flottare och landade på Jaren Jackson Jr.s fot. Han föll omedelbart till marken på grund av den enorma smärtan innan han haltade till omklädningsrummet. The Heat uppdaterade sedan att han kommer att saknas i flera veckor och kommer att använda en gångsko i 10 dagar innan omvärdering. Nu verkar det som att det går bättre för skytten.

I en video postad av NBA-författaren Wes Goldberg kan Herro ses träna på gymmet, utan några hängslen eller omslag som täcker hans fotled. Uppdateringen tyder på att han närmar sig en comeback, och ger en suck av lättnad till alla Miami-fans.

Vad hände med Dru Smith?

Smith ådrog sig en tredje gradens ACL stukning, en skada som lätt kunde ha undvikits. Under Miamis senaste hemmaseger, 129-96, mot Cavaliers, skadade Smith sin fot efter att ha glidit in i ett 10-tums hål mellan planen och åskådarsidan på Rocket Mortgage Fieldhouse. Han gled in i mellanrummet, täckt av ett papper, medan han försökte blockera ett skott från Max Strus.

Som ett resultat av skadan kommer han att opereras och kommer att missa resten av säsongen 2023–24. Det är ännu mer nedslående eftersom han precis börjat göra sitt avtryck i ligan.

The Heat förbereder sig nu för att låsa horn med Milwaukee Bucks för den sista matchen i gruppspelet med fyra spel. Med så många skador som plågar deras laguppställning, tror du att Heat har en legitim chans att gå vidare till knockout-kvartsfinalomgången?

RELATED ARTICLES

Mest populär