Tuesday, February 27, 2024
HemWweTrots att Matt Riddle är borta från WWE kommer Matt Riddle att...

Trots att Matt Riddle är borta från WWE kommer Matt Riddle att möta en annan av Roman Reigns kusiner

New York-baserad brottningskampanj, Major League Wrestling, har släppt en affisch för deras kommande live PPV, Kings of Colosseum. Affischen har inget ovanligt i sig, med undantag för närvaron av den tidigare WWE-stjärnan Matt Riddle som kommer att möta ytterligare en av Roman Reigns kusiner.

Amerikas favoritvideo idag

Det blir en fortsättning på Riddles ständiga strider mot familjen Anoa’i som nu inkluderar en femte medlem på listan.

Matt Riddle fortsätter sin kamp mot familjen Anoa’i

Efter att ha fått sparken av WWE för kontroversiellt beteende utanför WWE-ringen, kommer Riddle att dyka upp igen när han fortsätter sin kamp mot familjen Anoa’i. Han har mött Roman Reigns, The Usos och Solo Sikoa under sin vistelse i WWE.

Även om den officiella webbplatsen för MLW för evenemanget inte inkluderar Matt Riddles namn, delades en affisch på X av William Gardner, en sportjournalist, den 16 december med honom. I den nya affischen kunde han ses tillsammans med den tidigare MLW-världsmästaren i tungvikt Jacob Fatu, vilket tyder på en match mot den samoanska maskinen.

Utbildad av sin farbror och tidigare WWE-superstjärna Rikishi, gick Fatu med i MLW 2019. Sedan dess har han vunnit MLW National Openweight Championship och MLW World Heavyweight Championship. Han innehar också rekordet för den längsta titelregeringen på 819 dagar.

Affischen anger också att PPV kommer att äga rum på 2300 Arena, Philadelphia den 6 januari med showen som förväntas starta klockan 18.00 lokal tid. Fans kan köpa biljetter från TIX, från $15, eller se den på FITE+ eller se TV-inspelningarna på beIN Sports Channel. Showen visar också MLW-världsmästaren Alex Kane (med Mr. Thomas) som tar sig an Richard Holiday (med Saint Laurent).

RELATED ARTICLES

Mest populär