Wednesday, February 28, 2024
HemSoccerTrots att Karim Benzemas Al Ittihad misshandlades, förnekar ex-Tottenham-stjärnan ödmjukt att han...

Trots att Karim Benzemas Al Ittihad misshandlades, förnekar ex-Tottenham-stjärnan ödmjukt att han utmanar Cristiano Ronaldo för guldstövel

Du kan aldrig vara permanent före någonting i fotboll. Den senaste tiden har en talangfull spelare med ett lågmält förhållningssätt tagit ligan med storm. Efter en exceptionell prestation mot Karim Benzemas lag tar sig en före detta Tottenham Hotspur-anfallare upp i loppet om Saudi Pro Leagues Golden Boot. Spelaren valde dock att stanna på marken och förnekade sin konkurrens med Cristiano Ronaldo.

Amerikas favoritvideo idag

Sporten kan alltid överraska dig med olika spelare som kan överträffa rekord. När Cristiano Ronaldo anlände till Saudiarabien kunde man uppskatta honom som en av de bästa i ligan. Men den här stjärnan kommer att göra sina supportrar stolta om han kommer dit, eftersom det kan vara möjligt.

Ignorerad före detta Tottenham-spelare vägrade konkurrens med Cristiano Ronaldo

Vi har sett dominansen av spelare som Cristiano Ronaldo och Aleksandar Mitrovic i årets tävling. Men den tidigare Spurs-spelaren Georges-Kevin N’Koudou har sprungit bakom Ronaldo för flest mål den här säsongen. Kamerunens internationella talade i ett saudiskt TV-program med namnet Dawrina Gheroch avvisar sådana ambitioner.

Yttern sa: “Jag strävar efter att ge allt jag har, och jag ser inte mig själv som en toppskytt i ligan. Jag spelar som ytter, inte som mittanfallare, och jag tänker inte på att bli en toppskytt i ligan.”

Till skillnad från olika stjärnspäckade lag kämpar Damac FC hårt med sina tillgängliga resurser. Noterbart är att laget kanske inte har råd med Neymar och Ronaldo, men det har hittat hopp med sin nya ytter. Stjärnan gjorde 13 mål på 13 matcher för klubben och gick i nivå med den serbiske stjärnan Mitrovic.

Tidigare var spelaren en oregelbunden starter för Spurs och lånades ut till Burnley och Monaco i tre år. Spelaren flyttade sedan till Besiktas och hade en rejäl tid innan han flyttade till Damac på en fri transfer i år. Men spelarens obefläckade prestationer har placerat Damac på 6:e plats i ligatabellen.

Georges-Kevin N’Koudou sliter sönder Al Ittihad

I går producerade N’Koudou en av sina mest anmärkningsvärda prestationer mot de regerande mästarna, Al Ittihad. Spelaren gjorde en ställning för att hjälpa sitt lag vinna en oväntad sammandrabbning mot Karim Benzemas lag. Han satte mersmak och gjorde båda målen med kraft och hantverk.

Trots Cristiano Ronaldos frånvaro får Al Nassr $440 000 boost efter vinst i Champions League

Vänsterkanten hittade toppnätet i det första målet och sköt senare bollen perfekt uppe till höger om målet, vilket säkrade en vinst för Damac. Khamis Mushait-laget vann matchen med 3:1 och placerade dem fyra poäng under Al Taawoun på 6:e plats. Den fräscha sensationen i turneringen gör trots allt vågor och kräver garanterade ögonglober den här säsongen.

RELATED ARTICLES

Mest populär