Wednesday, February 21, 2024
HemTennisTrots att hon förgudar Serena Williams förnekar Coco Gauff bestämt galna rykten...

Trots att hon förgudar Serena Williams förnekar Coco Gauff bestämt galna rykten om “hyllning” med sin Australian Open-outfit

Coco Gauffs beundran för Serena Williams är ganska uppenbar! Jo, hela tennisvärlden är medveten om hur hon vill följa den 42-årige amerikanska legendens arv på banan. Men nyligen började en falsk incident angående 19-åringen och Serena Williams göra rundor på sociala medier, med ingen av dem inblandad.

Amerikas favoritvideo idag

När Australian Open pågår, strax före turneringen, gav den fjärde rankade tennisspelarens kit fansen Serena Williams vibbar. Men vet du att det aldrig var fallet med kitet eller med Gauff? Hon förtydligade nyligen sin uppfattning i detalj och pratade om den falska tweeten som talade om kitets andra väg-around-inspiration.

Coco Gauff tycker att Serena Williams har “det bästa modespelet”

Allt detta började när 19-åringens kitväska för Australian Open kom i dagen. Även om det delade en likhet med den 23-faldiga Grand Slam-mästarens kitväska, var det något som US Open-mästaren inte riktigt hade i åtanke. Nyligen, på en presskonferens, efter att ha vunnit sin första omgång, förklarade Gauff öppet att kitet inte var en hyllning till hennes idol och att hon aldrig hade den tanken i huvudet.

Gauff sa: “Ja. Så jag såg den tweeten, och det kontot kommer att vara glad att de nämns – men jag såg den tweeten och sedan smsade jag min agent. Jag var, liksom, jag minns inte att jag någonsin sa det här. Sedan svarade personen eller något och det var typ en falsk tweet. Deras konto sa att man inte tar saker på allvar. Sedan insåg jag att det var falskt.”

Tydligen började en tweet för hennes räkning gå viral där hon pratade om hur det var fantastiskt att hylla Williams. Samtidigt som hon tydligt förnekade det, uppskattade hon också den amerikanska tennislegendens modespel på och utanför tennisbanan. Men samtidigt blev hon förvånad över hur det gick runt på internet.

Jessica Pegula ekar Coco Gauffs känslor med “Ugly AF”-utbrott när tecknade avatarer av amerikanska tennisstjärnor ger motreaktioner

Hon tillade, “Jag älskar Serena, och jag tror att hon har det bästa modespelet på och utanför banan och allt. Så, ja, det var inte en hyllning till henne, men det var lustigt hur den där tweeten cirkulerade.” Men vet du att även efter att hon hyllat och applåderat Serena Williams arv på tennisbanan, fanns det en tid då hon lyfte fram hur hon var ointresserad av att kopiera sin idol?

Gauff är ointresserad av att kopiera Serena Williams

För några månader sedan, i en exklusiv intervju med ‘People’, öppnade den unga tennissensationen upp hur hon vill vara sig själv och inte försöka vara precis som sin idol. Hon sa, “Jag tror inte att någon kommer (ta Serenas mantel) eftersom hon bara är unik. Men jag ska göra mitt bästa för att bli den bästa Coco.”

Tillsammans med det sa hon tydligt att den 42-åriga amerikanska tennislegenden är GETEN, utan tvekan. Dessutom hävdade hon också att hon är unik och att ingen kan ta hennes ställning i tennisvärlden. Så istället för att fokusera på att bli nästa Serena Williams, fokuserar hon på att vara sig själv och skapa ett namn som Coco.

Ändå, vad är dina tankar om Coco Gauffs förnekande av att hylla Williams? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär