Tuesday, February 27, 2024
HemGymnasticsTrots att hon blev mobbad av fans, ett år innan, går Olivia...

Trots att hon blev mobbad av fans, ett år innan, går Olivia Dunne ut ur hennes sätt för följare i Utah NCAA Gymnastics Meet

Ännu ett år, ännu en gymnastiktävling med flamboyant firande, våningskoreografier i bländade trikåer. Men bara för ett år sedan under LSU Tigers säsongsöppning vid University of Utah Huntsman Center, samlades ett femtiotal tonåringar utanför lokalen och avslöjade en obehaglig gest mot Olivia Dunne. Allvarliga farhågor väcktes över idrottarnas säkerhet, men fortsätter Dunne, även känd som Livvy, är en gång tillbaka i Utah för sitt SEC-gymnastikmöte.

Amerikas favoritvideo idag

Efter att ha flugit cirka 1600 miles från Baton Rouge till Utah, tog Livvy djärvt på mattorna i årets LSU Tigers säsongsöppnare mot Ohio State. Efter gårdagens uppträdande visade gymnasten uppskattning till sina fans med en söt gest när träffen tog slut.

Olivia Dunne skapar minnen med fans i Utah

Tigers gymnastiklag, Livvy, visade sin behärskning i golvrutinen. Deltagarna berömde senioren, som ledde tigrarna till andra plats på Maverik Center med en poäng på 197.150. En tweet postades på X, som framhävde Livvys off-mats-gest, det löd, “Olivia Dunne har varit DEN längsta autografen och tagit bilder med fans! Så söt!! #Lsugym.”

Efter en upprörande publikincident i Utah förra året, noterade Dunne tidigare att LSU hade hjälpt henne att vidta lämpliga säkerhetsåtgärder innan den pågående säsongen började. Ögonvittnesskildringar och delade videor vittnar om manliga deltagares högljudda uppförande under mötet, vilket störde normal verksamhet och krävde säkerhetsingripande. För att skydda idrottarna fick LSU flytta bussen efter tävlingen på grund av turbulens.

“Jag vill be att om du kommer till en träff, var snäll och respektera de andra gymnasterna och gymnastikgemenskapen eftersom vi bara gör vårt jobb.” Livvy twittrade förra året efter händelsen. Livvy är en mångfacetterad personlighet med 15 miljoner följare på olika sociala medieplattformar, men hon lyckas ha en positiv syn på hennes senaste upplevelser i Utah och hennes grundade gest mot sina beundrare.

Livvy utforskar Utah den här säsongen

Dunne och hennes kompisar har haft en fantastisk tid sedan det dramatiska avsnittet i Utah. Hon firade nyligen det snöiga vädret i Park City, Utah, genom att lägga upp flera bilder på sin Instagram-berättelse. Hon verkade lugn och nöjd, med vinterglasögon, en Prada-hatt och kläder från sitt första NIL-samarbete med Vuori Clothing. Hon uttryckte hur mycket hon njöt av snöstormen med bildtexten “Frysta.”

Gänget sågs också rida på toppen av de snötäckta bergen i en annan Snapchat-berättelse, som bjöd på en dramatisk kontrast till de kaotiska sevärdheterna från mötet året innan. Olivia verkar oberörd av de tidigare händelserna och fortsätter att lysa på mattorna samtidigt som siktet är på att tjäna LSU Tigers första mästerskapstitel.

RELATED ARTICLES

Mest populär