Wednesday, February 1, 2023
HemBoxingTrots att han sålt miljontals PPV 2020 erbjöds Mike Tyson "jordnötter" för...

Trots att han sålt miljontals PPV 2020 erbjöds Mike Tyson “jordnötter” för att bekämpa Tyson Fury

Övergången från ‘Kid Dynamite’ till ‘The Baddest Man on The Planet’ har utan tvekan gjort Mike Tyson till en av de levande legenderna i boxningsvärlden. Medan Tyson var en formidabel förstöringsmaskin, har många fighters velat dela ringen med honom. Samtidigt var en individ som fick denna möjlighet tungviktsfenomet, Tyson Fury. Fury avslöjade dock en gång varför han inte nappade på erbjudandet.

“Iron” Mike meddelade 2020 att han ville gå i pension för en utställningsuppgörelse. Under ett slagsmålsuppdrag gjordes ett erbjudande till Fury.

Noterbart var att ‘The Gypsy King’ var färsk från en sensationell domslutsseger mot Otto Wallin vid den tiden.

Tyson Fury tackar nej till erbjudandet att slåss mot Mike Tyson

Tyson Fury var i en intervju med iFL TV efter sin andra kamp mot Deontay Wilder. Det bör också nämnas att det var den tiden då det fanns spekulationer om att Roy Jones Jr var Mike Tysons potentiella motståndare. I ett samtal frågade reportern honom om det potentiella erbjudandet han fick för slagsmålet.

Fury svarade att han blev kontaktad av Tyson och hans team via FaceTime med ett erbjudande om att slåss.

Han fördjupade sig i detaljerna och fortsatte: “Ingenting har någonsin blivit verklighet med det. Du vet att de kommer tillbaka med lite pengar. Någon som erbjöd pengarna till Mike. Kom tillbaka och erbjöd oss ​​jordnötter, helt och hållet.”

Fury tillade vidare, “Mike Tyson pratade med mig som 500 miljoner figurer och sånt. Och det som erbjöds, som det som kom tillbaka på papper, var, okej, det här är skräp. Okej, det här måste vara ett skämt, det här är galet. Så det hände egentligen ingenting.”

Fury nämnde också att han hade ett erbjudande på 10 miljoner USD från ESPN för att göra en utställningskamp. Men alla hade gått vidare från den potentiella matchupen då.

Tyson fortsatte att möta Roy Jones Jr.

Med Fury ute ur bilden tillkännagavs det i juli 2020 att Tyson hade skrivit på ett kontrakt med Roy Jones Jr. Det rapporterades att kampen såg över 1,6 miljoner pay-per-view-köp.

Tyson mötte Jones Jr. på Staples Center i Los Angeles den 28 november 2020. Dessutom var många kända namn som Jake Paul och Badou Jack närvarande som en del av underkortet.

Kampen slutade dock oavgjort.

Skulle den potentiella Fury vs Tyson-uppgörelsen ha gjort en bra fight? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär