Wednesday, December 6, 2023
HemSoccerTrots att han rånade Cristiano Ronaldo och Johan Cruyff, vill tjuven inte...

Trots att han rånade Cristiano Ronaldo och Johan Cruyff, vill tjuven inte råna Lionel Messi “utan respekt”

I fotbollens värld hör vi ofta historier om anmärkningsvärda mål, otroliga talanger och triumfer. Den här historien är dock en helt annan. Den handlar om en brottsling som bestämde sig för att lägga sina illegala handlingar på is av respekt för en legendarisk fotbollsikon, Lionel Messi. I ett chockerande avslöjande uppgav en tjuv att han missade möjligheten att råna Messis hus bara för att han hade en stor respekt för den argentinska stjärnan.

Även om han erkände att han utfört rån på Cristiano Ronaldo och Johan Cruyffs platser, skonade tjuven medvetet vinnaren av 8x Ballon d’Or. Låt oss avslöja de överraskande detaljerna och skälen bakom detta unika beslut att avstå från att råna den argentinska fotbollsikonen.

Häpnadsväckande anledning att skona Lionel Messi avslöjad av en tjuv!

“Alberto”, ledaren för Albanien-Kosovo-gänget, satte sig ner med Carlos Quilez för en exklusiv intervju på El Espanols podcast. Alberto, som för närvarande är på flykt och undviker myndigheter, talade öppenhjärtigt om inbrotten och rånen i fotbollsstjärnornas hem. Ofta orkestratorn för dessa högprofilerade rån, avslöjade Alberto djärvt, att han tackade nej till flera möjligheter att råna Lionel Messis bostad. Anledningen till detta är fullständig respekt för argentinaren.

Som rapporterats av AS Diario, sa Alberto, “Jag stoppade människor flera gånger som ville råna Messis hus, människor som frågade mig, men jag kan inte stoppa alla… Den här gången kunde jag, och jag är väldigt stolt över det. ” Alberto uppmärksammade den ihärdiga metoden att rikta in sig på högprofilerade individer under deras klubbengagemang.

Han sa vidare och medgav att det hade funnits flera möjligheter att råna Messis föräldrars hem. Men trots frestelserna valde han att inte engagera sig, eftersom han hyser en djup respekt för Messi. “För inte så länge sedan, nästan ett år sedan, verkar det som, det fanns andra som erbjöd sig, även om det inte var hans hus, det var hans föräldrars, Messis familj. Messi var i Paris vid det här laget. Jag gick för att se det för att jag känner honom mycket väl och jag känner till området mycket väl, och jag ville inte, av respekt för Messi, jag gjorde det inte för att jag bryr mig om honom, punkt, “Alberto Lagt till.

Albertos beslut att skona Messis egendom, baserat på argentinarens respekt, är ett bevis på det stora inflytande som Lionel Messi befaller. Det verkar som att även argentinarens statur gör brottslingarna häpnadsväckande.

Luis Suarez svarar äntligen på överföringsbeslut bland rykten om Lionel Messi Reunion på Inter Miami

Cruyff och Cristiano Ronaldo måltavla av tjuvarna

Även om Lionel Messi lyckligtvis förskonades, hade den tidigare Barcelona-legenden Johan Cruyff ingen tur. 2012 riktade inbrottstjuvarna Cruyffs bostad och lyckades stjäla värdesaker som kostade cirka 21 000 dollar från hans hus. Den portugisiske superstjärnan Cristiano Ronaldo blev också rånad, då de stal en signerad Juventus-tröja och andra värdefulla föremål från hans hem i Funchal, Portugal.

Även under deras olagliga strävanden befinner sig dessa brottslingar uppslukade av idrottsstjärnornas inflytande. När världen tittar på Messis resa, på och utanför planen, är det tydligt att hans inflytande inte känner några gränser.

RELATED ARTICLES

Mest populär