Thursday, November 30, 2023
HemBodybuildingTrots att han nästan är lik andra, avslöjar Arnold Schwarzenegger varför han...

Trots att han nästan är lik andra, avslöjar Arnold Schwarzenegger varför han blev den mest hyllade kroppsbyggaren någonsin: “Bara för att jag sa en normal mening”

Arnold Schwarzenegger har satt oöverträffade milstolpar inom bodybuilding, film och politik men fascinerar sin publik vid 76 år med ett enkelt uppträdande. Tvillingikonen krediterar hans framgång till människor som underskattar honom i det senaste avsnittet av The Issue Is-podcasten. Även om Arnie från början “hatade” att bli undervärderad av människor, lärde han sig så småningom att det gynnade honom enormt, så mycket att han delade med sig av det i sin nya självhjälpsbok, Be Useful: Seven Tools of Life, för att hjälpa hans folk.

Bodybuildinglegendens bok blev omedelbart nummer ett bästsäljare, och Arnie missar aldrig ett tillfälle att marknadsföra den. I ett samtal med Elex Michaelson på Gold’s Gym, avslöjade Terminator-ikonen hur han inkasserade folks underskattning om honom.

Händelsen som blev en läxa för Arnold Schwarzenegger

Arnie var en genomsnittlig elev i skolan, men 76-åringen är en mästare på livslektionerna. Sedan barndomen har Arnie velat visa sig vara den bästa i allt han gjorde och avskydde tanken på att bli underskattad. För att bevisa sin tapperhet för sina föräldrar brukade Arnie följa med sin äldre bror för att gå tillbaka från mellanstadiet genom en skog i mörkret. Men en incident förändrade hans uppfattning om att vara undervärderad.

Schwarzenegger, känd för sina framgångar inom bodybuilding och filmer, skulle dyka upp på kvällsunderhållningsprogrammen. På frågan om uppkomsten av hans kroppsbyggande resa i sådana shower, skulle Arnie förklara sin historia på ett enkelt språk. Men 76-åringen blev förvånad när han applåderades för sin förmåga att artikulera. “Den här killen är en kroppsbyggare. Han är en stor kille, men han kan prata”, erkände programledaren, och Schwarzenegger var på väg att lära sig en bra läxa.

“Now I Understand the Fella”: Og Rivals Turned Buddies, Sylvester Stallone talar om förhållandet med Arnold Schwarzenegger innan hans livshistoria går live på Netflix

“Så bara för att jag sa en normal mening tyckte han att de var spektakulära. Så, sa jag till mig själv efter att showen var över, jag sa, jag tror, ​​jag lärde mig något. Jag tror att det här faktiskt är bra, och de underskattar dig då allt du gör tycker de är bra, säger Schwarzenegger. Arnie krediterar denna underskattning av honom av massorna som hjälpte honom att bli en legend trots att han gjorde vanliga saker. I livet visar sig ofta underskattade saker vara av stort värde. Arnie underskattade en gång en träningsövning som visade sig vara en tillgång.

Iron Gurus Musse Pigg övning

Schwarzeneggers kroppsbyggande aura tog till nya höjder i Amerika. 76-åringen var en aktiv lärande på Gold’s Gym men spelade en gång ner Vince Girondas tricepsrutin. Arnie utbrast: “Det här ser ut som en sorts Musse Pigg-övning. Jesus Kristus!” efter att ha sett Girondas yttre tricepsrörelse med hantlar.

Men Gironda vill lära Arnie en avgörande läxa om att inte underskatta något, gå efter utseende. Så gymägaren ville att Arnie skulle utföra några repetitioner, och den sistnämnde efterkom. “Nästa dag hoppade den här muskeln här (som pekade på hans triceps) bara överallt”, berättade Schwarzenegger hur övningen var effektiv.

Marvel’s War Machine ger en exklusiv uppdatering om Arnold Schwarzenegger som går med i MCU som “Titanium Man”

Även om ingen vill bli underskattad, speglar Schwarzeneggers berättelse hur man kan använda den som ett vapen för att nå framgång. Är inte Arnies livslektioner enkla och intressanta att genomföra? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär