Thursday, November 30, 2023
HemNASCARTrots att han missat NASCAR-mästerskapet och den mest populära förarlistan, känner Denny...

Trots att han missat NASCAR-mästerskapet och den mest populära förarlistan, känner Denny Hamlin sig värd att få pris för “All That Sh*t” Trots att han missat NASCAR-mästerskapet och den mest populära förarlistan, känner Denny Hamlin sig värd att få pris för “All That Sh*t” t”

Nyligen dök NASCAR-föraren Denny Hamlin upp i en intervju med Barstool Sports Alex Bennett. Han ställde en intressant fråga till NASCAR-stjärnan om vilken typ av pris han skulle behöva ge sig själv. Hamlin talade inför flera jublande fans, och hans uttalande fick dem att jubla hårdare.

Joe Gibbs Racing-förare sa, “Måste jag ge mig själv en utmärkelse? Jag antar att bästa multi-tasker. Allt! Arbete, familj. Du vet, allt det där skiten”. Ärligt talat kommer Hamlin med största sannolikhet att hoppas på att få några andra utmärkelser. Under sin 18 år långa karriär har föraren #11 aldrig vunnit Cup Series-titeln. Dessutom har han heller aldrig vunnit det mest populära förarpriset. I år lyckades han inte ens ta sig in i listan.

DYK DYPARE

Denny Hamlin planerar att arbeta hårdare än någonsin 2023

Hamlin, som är 42, börjar nästan ta slut, för att vinna sin första cuptitel. Så länge han fortfarande är konkurrenskraftig borde föraren #11 vara bra. I den här takten skulle han potentiellt kunna utmana Bobby Allison om titeln som den äldsta föraren att vinna en cuptitel. Allison var 46 år när han triumferade under säsongen i cupserien 1983. Naturligtvis kan man inte garantera att Hamlin stannar kvar i fyra år till.

Men kan han verkligen uthärda mer hjärtesorg i fyra år till? Den 3-faldiga Daytona 500-tävlingsvinnaren har 48 tävlingsvinster under bältet i Cup-serien. Vidare har han slutat bland de 10 bästa i mästerskapet vid 14 tillfällen. Av dem var han i Championship 4, minst 6 gånger. 2022 kunde han bara samla den 5:e snabbaste, så allt han kan göra är att sitta och beklaga vad som kunde ha varit.

Han är ganska medveten om att ålder snart kan spela en faktor och det kommer att finnas en punkt när han måste ta tid på sin lysande karriär. Eller kommer Denny Hamlin att sluta som en av de bästa NASCAR-förarna som aldrig vinner en Cup Series-titel?

RELATED ARTICLES

Mest populär