Saturday, January 28, 2023
HemMMATrots att han kallar ut stenen för steroidanvändning är Joe Rogan övertygad...

Trots att han kallar ut stenen för steroidanvändning är Joe Rogan övertygad om att Hugh Jackmans galna järvkropp är möjlig att uppnå

Joe Rogan är ett av de mest kända namnen i hela MMA-världen. “55-åringen” skryter också med enorm berömmelse i underhållningsbranschen. Rogan är en erfaren komiker, en före detta TV-värd och utan tvekan den mest uppmärksammade podcastaren i hela USA.

Hans podcast, “The Joe Rogan Experience”, har tagit topppositionen på Spotifys lista över “Top Podcasts” flera gånger. ‘JRE’ har också presenterat några av den moderna erans största kändisar som gäster, inklusive SpaceX och Twitters vd Elon Musk.

I ett sådant avsnitt av JRE fick Rogan sällskap av den berömda fitnessentreprenören och YouTubern Derek, vars kanal heter “More Plates More Dates”. De två diskuterade mängder av frågor, inklusive hur kända skådespelare som Chris Hemsworth och Hugh Jackman bygger sin fantastiska fysik.

Rogan betonade hur mainstream media är mycket inkompetent att ta upp metoderna genom vilka filmstjärnor får sin fantastiska kroppsbyggnad. Han diskuterade och tog Dereks åsikt om hur vissa filmstjärnor använde steroider för att bygga upp kroppen.

Ett namn som kom upp i detta avseende var Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Derek menade att “The Rock” måste ha varit på steroider för att upprätthålla en sådan enorm kroppsbyggnad även vid 50 års ålder.

Joe Rogan och Derek bedömde att Hugh Jackmans byggnad var naturlig och uppskattade den

Hugh Jackman har fått mycket uppskattning från publiken tack vare sin fantastiska skildring av “The Wolverine” på skärmen. Rogan fortsatte med att fråga Derek: “Vad tror du att en kille ger sig på för att bli så stor? Vad för grejer?”. Han sa vidare: “Jag har aldrig blivit så stor. Så när du blir så stor, vad håller du på med?”.

Derek gav sin åsikt och sa: “Wolverine, jag känner att hans kroppsbyggnad till stor del var låg kroppsfett mer än som en enorm mängd storlek”. Rogan höll med, “Ja. Det är en bra poäng”.

Efter detta presenterades en serie av Jackmans uppjackade snaps på skärmen. Derek pekade på en och sa: “Det mest häftiga han har varit är det, på den bilden, i princip. Du kommer att se det i fällorna”.

Rogan sa, “Det är faktiskt möjligt”. Deras iterationer antydde att Jackman hade lyckats hålla sig fri från steroider för att bygga upp sin fysik. Derek klargjorde frågan ytterligare och gav sin erfarenhet av hur skådespelare förbereder sin fysik inom så kort tid.

“The More Plates More Dates YouTuber” sa, “Det är bara i den förkortade tidsramen och unika omständigheter som ålagts dessa individer som går i fällan och inte ser ut som någonting. Det är där det blir orealistiskt och de förvandlas helt enkelt på bara 12 veckor”. Båda hade en uppenbar ton av uppskattning för Hugh Jackman för att han höll sig “ren”.

Joe Rogan avslöjade att Hugh Jackman inte kommer att spela fysiskt i nästa Wolverine-film

“JRE-värden” antydde att det inte fanns någon källa för att veta hur man skaffar en upplyft kroppsbyggnad som Hugh Jackman. Produktionshusen föredrog att “klippa bort det där s**t”.

De pratade också om hur Jackman inte kommer att agera fysiskt i nästa Wolverine-film. Rogan avslöjade, “De kommer att CGI det”. “Den före detta rädslafaktorvärden” sa: “Ja, sa han, han kan inte göra det längre”. Han sa också, “Han är förmodligen i 50-årsåldern och han är som om jag inte kan göra det där psyko.”

Derek satte upp Jackmans synpunkt och sa: “Det är som att jag inte kommer att förbinda mig att jävla ta livet av mig först av allt”. Det är ett välkänt faktum att skådespelare måste ta mycket fysisk press för att utföra superhjältefilmer framgångsrikt.

Både Rogan och Derek var också förstående och uppskattade det faktum att Hugh Jackman hade gett allt för att underhålla massorna genom sina filmer. De respekterade Jackmans beslut.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär