Thursday, November 30, 2023
HemSoccerTrots att han kallar Jamie Carragher "Donkey", ökar Lionel Messi Liverpool Legends...

Trots att han kallar Jamie Carragher “Donkey”, ökar Lionel Messi Liverpool Legends Million Dollar Charity-mål

Jamie Carragher förbereder sig för en av sina största kvällar i kalendern. Liverpool-legenden ska stå värd för sin tredje årliga välgörenhetsgala för sin välgörenhetsorganisation Football for Change. Engelsmannen har fått ett enormt uppsving i sin insats som Inter Miami-stjärna Lionel Messi har gått upp och gjort en anmärkningsvärd donation till evenemanget. La Pulgas agerande kan vara en överraskning, med tanke på hans val av ord för Carragher i deras senaste interaktion.

Liverpool-ikonen, under ett av sina framträdanden på CBS, pekade på ett meddelande han fick från Lionel Messi. Carraghers andra förståsigpåare missade inte möjligheten att göra narr av den frispråkiga maken. Det verkar dock som om de två har begravt yxan.

Lionel Messi gör ett betydande bidrag till välgörenhet

Liverpool-legendaren Jamie Carragher är värd för sin kommande välgörenhetsgala på lördag. Carragher grundade välgörenhetsorganisationen Football for Change tillsammans med engelska stjärnorna Trent Alexander Arnold, Conor Coady och Jude Bellingham 2021. Sedan starten har galan blivit ett av de mest anmärkningsvärda välgörenhetsevenemangen i England. Förra året samlade evenemanget in över $435 000 under en-nattsgalan.

Enligt Liverpool Echo har den argentinske superstjärnan Lionel Messi gjort en hjärtevärmande gest mot Liverpool-ikonen Jamie Carraghers välgörenhetsorganisation Football For Change. Spelaren har donerat en en gång i livet möte-och-hälsning för den exklusiva auktionen. Den privilegierade auktionen är en av huvudattraktionerna på galan.

Förutom Messi bidrog även Inter Miami-ägaren David Beckham till galan. Engelsmannen har donerat en rundtur i sin fotbollsklubb Inter-Miami. Englandsstjärnan Jack Grealish har också klivit fram för saken och donerat en VIP Manchester City-upplevelse med Jack Grealish.

Carragher kommer säkert att uppskatta La Pulgas agerande efter hans senaste handlingar. Under ett av sina framträdanden på CBS avslöjade scousern att argentinaren hade ett speciellt ordval för honom när han svarade på ett av hans meddelanden.

“Det finns ingen debatt kvar”: Lionel Scaloni kritiserar haters för att de tvivlar på Lionel Messis åttonde Ballon d’Or-triumf

Jamie Carragher avslöjar ett intressant meddelande från La Pulga

Liverpool-ikonen Jamie Carragher är en stöttepelare på CBS för deras Champions League-sändning. Tillsammans med Kate Abdo, Thierry Herny och Micah Richards är showen på allas läppar. Carragher avslöjade i en ny reportage från showen i september att han fick ett meddelande från Lionel Messi.

Carragher sa att han hade lämnat ett meddelande till La Pulga men fick ett svar på spanska. “Ja. Är det spanska de pratar, argentinare? Jag ska bara säga ordet han kallade mig. Jag förstår inte en “burro”. Vad betyder det?”

Presentatören Kate Abdo hjälpte snabbt scousern genom att översätta ordet åt honom. Carragher hade ett leende på läpparna när han svarade: “Åsnan, tack.” Men trots skämten verkar det som att Messi och Carragher har ömsesidig respekt. La Pulgas agerande för att stödja hans välgörenhetsgala kommer säkert att få ett leende på Liverpool-ikonens läppar.

RELATED ARTICLES

Mest populär