Sunday, December 10, 2023
HemBodybuildingTrots att han inte var lika konditionerad som förra året hade Chris...

Trots att han inte var lika konditionerad som förra året hade Chris Bumstead inga problem med att krossa sina mycket förbättrade motståndare på Mr. Olympia 2023

Men’s Classic Physique har styrts av Chris Bumstead 4 gånger och den här gången i 2023 Mr Olympia säkrade han åter sin tron ​​och vann titeln för 5:e gången. Trots att han gick igenom en autoimmun sjukdom, skadan bara 10 dagar före tävlingen, och annan turbulens, visade CBum sin skicklighet för domarna. Kroppsbyggarproffset backar aldrig från någon utmaning och även denna gång visade han sig själv.

Nyligen satte sig Jay Cutler, Milos Sarcev och Matt ner tillsammans för en ny “Cutler Cast”-podcast där de diskuterade Mr Olympia 2023. De pratade om Men’s Open-divisionen och konditionen för varje idrottare samt Classic Division. Det var då de började diskutera Chris Bumstead.

Jay Cutler var säker på att Chris skulle vinna

Trion tittade på sammanfattningen av Men’s Open-divisionen och poserna av Hadi Choopan, Samson Dauda och Derek Lunsford och diskuterade deras konditionering. Efter att ha talat om Men’s Open talade de om Classic Physique. Matt pratade om Derek Lunsford som vann Men’s Open och enligt Matt är hans längd det enda som håller honom tillbaka.

Sedan tog han in Classic Physique där en man som Terrance Ruffin inte vinner för att han är kort jämfört med andra. Men i Open-divisionen spelar höjden ingen roll som den gör i Classic. Det är då Cutler tar in Classic Physique där CBum vann igen.

Han sa, “CBum äger bara scenen. Jag menar hur ska han någonsin förlora?” Den serbiske bodybuilding-tränaren höll med och sa: ”Jag tror inte att han kan. Jag tror inte att han var lika konditionerad som förra året.” De fyra gångerna som herr Olympia svarade: “Det spelade ingen roll dock.”

Mannen bakom kulisserna på Chris Bumsteads resa bryter i tårar efter 5x Mr. Olympias hjärtliga gest

Sarcev höll återigen med: “Ja, det spelade ingen roll. Struktur är struktur, storlek är storlek allt finns där.” Så även om Bumstead inte var lika konditionerad som förra året, tar hans muskelstrimmor, personlighet och höjd över scenen varje gång. Till och med Bumstead är medveten om detta men han är fortfarande ödmjuk. Han förblev ödmjuk även när han fick frågan om sina planer.

Bumstead ger kryptiska svar när han frågas om hans framtid

Kroppsbyggarmästaren hade en intervju med Voice of Bodybuilding innan tävlingen och Bob Chick frågade honom om hans planer. Han frågade också om Bumstead någonsin skulle gå till Open’s Division och bodybuildingmästaren svarade: “Det är en så svår fråga.”

Han sa dock att han fortfarande var ung och gav en antydan om att han skulle fortsätta sin bodybuildingkarriär under en längre tid. CBum hade också ett annat tänkesätt för prep den här gången. Han sa: “Du mår bra. Du är trött, men du tänker “Ja, jag är en kroppsbyggare.”

CBum är den regerande mästaren i Classic Physique-divisionen i Mr Olympia och han vet hur han ska ta vara på ögonblicket. Tror du att han kommer att gå till Open i framtiden? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär