Saturday, December 9, 2023
HemWweTrots att han inte fanns på listan över presidentval i USA 2024,...

Trots att han inte fanns på listan över presidentval i USA 2024, ger Dwayne Johnson sina följare ett hopp: “Det viktigaste för mig”

Vad skulle hända när berömmelse och makt gick hand i hand? Samma scenario kan hända med Dwayne Johnson Inom en snar framtid. Tja, 51-åringen tillfrågades flera gånger om sina tankar om att slåss mot valet för att bli USA:s president. Fansen hade förhoppningar om att han skulle kunna ställa upp i det amerikanska presidentvalet 2024, men de såg inte Johnson där. Men nu verkar det som att han har svaret på det.

“The Great One” satt nyligen med Jimmy Fallon i The Tonight Show. Där avslöjade han sina uttalanden om det heta ämnet att han var i presidentvalet. Men vad sa han egentligen? Låt oss ta reda på.

Dwayne Johnson kan kandidera till presidentposten inom en snar framtid

Dwayne Johnson är utan tvekan ett av de största namnen i Hollywood-branschen. 51-åringen har vid flera tillfällen gjort klart att han tänker kandidera till presidentposten. Visst, han sa att han definitivt skulle tänka på det i framtiden under en intervju nyligen. Men inte just nu. Han tog upp Fallons tvivel och sa: “Jag tänker säkert på vägen. Jag har sagt det här förut. Jag har… Jag är en stolt tjej pappa. Jag har en 22-åring, jag har en 7:a och jag har en 5:a. Så de är alla åldersgrupper. Och min 22-åring gillar att säga att vi växte upp tillsammans.”

Han sa vidare, “Och vid den tiden brottades jag på heltid, 230 dejter, 200 brottningsmatcher om året så jag var alltid borta. Och jag vet hur det är att ha ett yrke som tar mig bort från att vara pappa. Och den här gången med min 7 och min 5-åring vill jag bli pappa. Och det är det viktigaste för mig.”

Läs mer – “I’m Going to Kill You”: Dwayne Johnson delar hjärtskärande berättelse från sin fars oroliga tonårsår

Med tanke på hans enorma ställning kommer det inte att vara förvånande att se honom ställa upp i valet. Han har dock bara retat det, men det ska bli intressant att se om han satsar fullt ut på politiken. Han avslöjade till och med nyligen att hans mål aldrig har varit att vara i politiken. Vad sa han? Låt oss upptäcka.

Dwayne Johnson avslöjade varför han aldrig tänkte på det

Johnson fortsatte nyligen med att bli en del av What Now? med Trevor Noahs podcast. Där lade han fram sina tankar om sitt bristande engagemang för det konceptet. Dessutom avslöjade han att han blev kontaktad av två av de stora partierna, i form av demokrater och republikaner. Han sa: “I slutet av 2022 fick jag besök av partierna och frågade mig om jag skulle kandidera, om jag kunde kandidera, “Mitt mål har aldrig varit att vara i politiken. Faktum är att det är mycket om politik som jag hatar.”

Han förklarade vidare varför han kunde tänka på det i framtiden. Han sa, “Om det verkligen är vad folket vill, då kommer jag naturligtvis att överväga det.” Det är utan tvekan fantastiska nyheter för dem som vill se honom engagera sig i politiken. Än så länge vill han dock bara vara en stolt pappa och njuta av tiden med sina döttrar, som är 5 och 7 år gamla.

Vad tycker du om hans politiska åsikter? Kan han kandidera till presidentposten i USA? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär