Friday, December 8, 2023
HemBasketballTrots att han gifte sig med Shaquille O'Neals ex-fru Shaunie, avslöjar Houston...

Trots att han gifte sig med Shaquille O’Neals ex-fru Shaunie, avslöjar Houston Pastor ett oväntat band med Lakers Legend

Kan någon ha en vänskaplig och respektfull relation med sin nuvarande partners ex? Det verkar vara fallet med Shaquille O’Neals nya blandade familj och hans exfru Shaunie. Houston-pastorn Keion Henderson gifte sig med Shaqs ex-fru Shaunie tidigare i år, och i en intervju nyligen delade Henderson hur hans band var med Los Angeles Lakers-legenden.

Men både Keion och Shaq har förmodligen aldrig träffats personligen, eftersom Henderson sa att deras upptagna scheman har hindrat dem från att korsa vägar. Han medgav att det absolut inte fanns något ont blod mellan de två. Han sa att han såg fram emot att träffa NBA-mästaren, “som jag skulle göra alla som har åstadkommit i livet vad de har som han har”.

Shaunies nuvarande make förklarade också att båda männen har “inget att tävla om”.

Samtidigt avslöjade Shaunie att hon älskar hur hennes man behandlar andra människor. Hon avslöjade också att Henderson gjorde henne till en bättre person.

Paret dokumenterade sin kärlekshistoria i en serie i tre delar med titeln “I Do” på VH1. First Lady of the Lighthouse Church accepterade Hendersons förslag efter nästan två års dating. Paret knöt knuten på Aurora Anguilla Resort and Golf Club på den tropiska ön. Shaunies tre söner ledde henne nerför gången, och hon kunde inte vara mer tacksam för hela familjens stöd.

Noterbart är att detta är det andra äktenskapet för både Keion och Shaunie.

Shaquille O’Neal berömmer sin exfru och hennes nya man

Los Angeles Lakers stora, nu blivit sportanalytiker, erkände en gång att han var skyldig till deras skilsmässa. Shaq sa att han inte “skyddade henne och skyddade dessa löften”. När Shaq berättade om deras äktenskap sa hon att hon var en “häftig” person. Han har fortfarande ett starkt band med henne, eftersom de fortsätter att vara föräldrar tillsammans med sina barn.

Dessutom hade Shaq också några vänliga ord att säga om sin nya man.

Shaquille O’Neal kommenterade Keions personlighet. I “The Pivot Podcast” delade Shaq att han var glad för sin exfrus skull. “Hon är glad nu,” sa Shaq. “Hon är på väg att gifta sig med en fin, ung herre, och jag är glad för hennes skull.”

RELATED ARTICLES

Mest populär