Saturday, December 9, 2023
HemWweTrots att han fått högt beröm för ringsinne, avslöjar Logan Paul att...

Trots att han fått högt beröm för ringsinne, avslöjar Logan Paul att han “nästan dödade Rey Mysterio” på Crown Jewel

Logan Paul tog sig upp till det brottningsuniversums nåd efter att ha tagit US Championship-bältet från Rey Mysterio med en högtflygande prestation på Crown Jewel. Även om det var uppenbart för sensationen i sociala medier att rida på hans sjunde himmel, gjorde han det inte och anledningen inkluderar en bombshell sanning.

Paul, som är en aktiv internetinfluenser, har aldrig haft några problem med att vara uppriktig om någon obehaglig sanning. Och när det kommer till hans högt prisade Crown Jewel-spelning gick det inte annars.

Logan Paul avslöjade en skalchockerande sanning bakom att rädda Rey Mysterio på Crown Jewel

Rey Mysterio satte sitt United States Championship-bälte på spel mot kändisen deltidsbrottare, Logan Paul. Mavericken gav veteranen ett förödmjukande nederlag även om det kom med en nypa kontrovers.

Mysterios egen stallkamrat Santos Escobar vände sig oväntat mot honom och lämnade ett par mässingsknogar på ringförklädet. Genom den här porten kom Paul undan med bältet.

Men när Paul snabbt tog en aktiv roll och räddade Mysterios hals från ett riskabelt månvolt gick det inte obemärkt förbi för nätanvändarna. De hyllade mästaren för den omsorg han visade sin motståndare.

Men Paul kunde inte acceptera det helhjärtat. När han förklarade orsaken, noterade han under det senaste avsnittet av Impaulsive, “Titta, jag kommer att bli ren för jag har sett alla dessa positiva rubriker, “Logan räddar Rey Mysterio”, det mexikanska samhället blir galet, de är berömma mig och säga att jag är en slags hjälte. Så jag är som, fan, jag blir erkänd för att jag gör något coolt. Jag tar det men sedan tittade jag på klippet … och när jag bedömde min prestation trodde jag att jag räddade Rey Mysterio.”

”Jag tror att jag också nästan dödade Rey Mysterio. Jag tror att jag var för långt tillbaka för flytten och jag tror att han inte frigjorde tillräckligt mycket mark för flytten, det var vad som hände… Vi gjorde båda ett misstag och jag var tvungen att fånga honom och jag skulle inte fånga honom. Så ärligt talat, medan jag gillar rubrikerna och jag gillar att bli gasad så här, så gjorde jag bara mitt jobb.” han lade till.

Efter WWE-stjärnan Logan Paul Lambasted Online Fitness Expert för att exponera sin produkt, delade IFFB Pro Coach sin fria åsikt

Logan Pauls senaste upptåg med sin nya titel satte dock ett frågetecken på hållbarheten i hans mästerskapsperiod.

Paul lämnar sin titelregering i fara med upptåg utanför den kvadratiska cirkeln

Logan Paul tycks försöka pantsätta det eftertraktade guldbältet bara några veckor efter att han gjorde anspråk på det. På sociala medier delade han en video som visade honom fråga om värdet av titeln i en pantbank.

När butiksinnehavaren frågade honom om han var redo att sälja den, sa han att han var med om det var en bra affär och han ansåg att $100 000 kunde visa sig vara en bra affär.

WWE skulle kunna straffa Paul genom att ta det ifrån honom på grund av uppförandebrott. Brottningsbefordran kan också välja att få honom att förlora den i sin nästa titelförsvarsmatch. Vad tycker du om Logan Paul som avslöjar en chockerande sanning om sin Crown Jewel-match mot Rey Mysterio? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär