Wednesday, February 28, 2024
HemBodybuildingTrots att han bråkade om "I'll Be Back" och massmord i Terminator,...

Trots att han bråkade om “I’ll Be Back” och massmord i Terminator, önskar Arnold Schwarzenegger att han “kunde göra många fler filmer med” James Cameron

Arnold Schwarzenegger och James Cameron började sina karriärer vid liknande tidpunkter. Arnie fick sitt genombrott 1982 så 1984 var både han och Cameron stigande stjärnor i Hollywood. Den berömda regissören övertygade sedan Orion Pictures att producera ett unikt science fiction-projekt. The Terminator var den första hiten med Arnold i huvudrollen och duon blev enorma stjärnor över en natt.

Amerikas favoritvideo idag

Sedan dess har de arbetat på många filmer tillsammans och producerat en lång rad storfilmer. Nyligen när han dök upp på Pat McAfee Show, talade bodybuilding-ikonen om hur James Cameron är ett geni och hur Arnie alltid är redo att arbeta med 69-åringen.

Arnold Schwarzenegger vill jobba med Cameron igen

När Pat McAfees medvärd frågade om att jobba med James Cameron, kallade Arnold Schwarzenegger honom omedelbart för ett geni. 76-åringen rusade om sin regissör och avslöjade hur den kanadensiske filmskaparen var bra på allt från design till ljus till regi. Arnie sa: “Han vet hur man dekorerar uppsättningen, hur man tänder uppsättningen. Han vet allt om kamerorna.”

Commando-skådespelaren kan ha haft små oenigheter med antalet män han ville döda i Terminator eller med frasen “I’ll be back”, men de hade alltid en bra vänskap.

Arnie tillade också, “Ja, han är ett geni. Jag har aldrig träffat någon för att vara ärlig mot dig, som är så mångbegåvad.”

Arnold Schwarzenegger hyllar Dwayne ‘The Rock’ Johnson under hans karriär som actionstjärna: “I Think the World of Him”

Schwarzenegger tillade, “Han vet allt om allt. Jag önskar att jag kunde göra många fler filmer med honom för han är bara så begåvad.” Faktum är att Cameron är så begåvad att han en gång chockade den sjufaldige vinnaren av Mr. Olympia.

James Cameron chockade Schwarzenegger

James Cameron engagerade sig alltid i de tekniska aspekterna av filmskapande som regi, design och ljus, men han är också en mångsidig författare. Han började med sci-fi actionfilmen Terminator men en av de bästa filmerna genom tiderna som han regisserade var Titanic. Schwarzenegger såg också Camerons skicklighet med komedi i True Lies.

“Han kan göra komedi kan göra action, han kunde göra vad som helst”, sa Schwarzenegger under en intervju. Arnie spelade en spion i komedifilmen och hans torra humor var körsbäret på toppen.

Tror du att Arnie och Cameron kommer att arbeta tillsammans igen? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär