Monday, February 26, 2024
HemTennisTrots att han är "tacksam" avslöjar Novak Djokovics Australian Open-motståndare varför Goran...

Trots att han är “tacksam” avslöjar Novak Djokovics Australian Open-motståndare varför Goran Ivanisevics uppmärksamhet på honom var kortlivad

Novak Djokovic är helt redo och redo att öppna sitt Australian Open-konto när han står inför Dino Prizmic i första omgången. Men precis innan matchstart kommer en intressant avslöjande in i bilden. Tränaren för den serbiska, Göran Ivanisevic, har en speciell koppling. Det är dock inte med serberen utan med hans motståndare.

Amerikas favoritvideo idag

I ett nyligen avslöjande kom kroaten Dino Prizmic fram och pratade om den speciella koppling han har med serberens tränare. Han pratade också om hur coaching Novak höll Goran väldigt upptagen.

Novak Djokovics tränare och hans AO-motståndare i första omgången är sammankopplade

Goran Ivanisevic, som vann Wimbledon redan 2001, kommer från samma plats som Prizmic som är Split, Kroatien. Även om Split var i Jugoslavien när Ivanisevic växte upp, blev det en del av Kroatien när Prizmic började spela tennis 30 år senare.

Ivanisevic, som nu tränar Novak Djokovic, såg Prizmic spela juniormatcher på Roland Garros förra året, och Prizmic är tacksam för stödet. Ivanisevic kunde dock bara fånga ett par matcher eftersom Djokovic höll honom sysselsatt.

“Jag är tacksam för att han såg mina några av mina matcher”, tillägger Prizmic. “Jag känner Goran men han var där bara som att titta på en eller två matcher eftersom Novak höll honom väldigt upptagen!”

Nu, när Prizmic möter Djokovic i den första omgången av Australian Open, finns det ett intressant samband mellan Djokovics tränare och Prizmics tennisresa. Detta visar också hur tennisvärlden hänger ihop.

Strax innan matchstart pratade han om hur han kände när han fick veta att han ställs mot Novak Djokovic i den första omgången av Australian Open.

Prizmic avslöjar hur han kände efter att ha vetat att han skulle möta Djokovic

I intervjun berättade han också om hur han kände efter att ha vetat att han skulle möta Novak Djokovic. Prizmic sa att han först såg ett meddelande där det stod att han skulle betala mot Novak Djokovic. Han föreslog att han först var helt i chock. Men ett par minuter senare kändes allt normalt för honom.

“Jag såg precis ett meddelande som att jag spelar mot Novak och sedan såg jag oavgjort. Den första minuten, (jag var) som ‘No way’ och efter ett par minuter verkar det normalt, säger Prizmic.

Därmed skulle Novak Djokovic, som kommer att möta Dino Prizmic, rusta sig för en intressant kamp med kroaten. Å andra sidan avslöjade Prizmic sin speciella koppling till serberens tränare samtidigt som han pratade om sin första reaktion på att möta Novak Djokovic.

RELATED ARTICLES

Mest populär