Monday, December 4, 2023
HemBaseballTrots att Enrique föll pladask, vände sig Anna Kournikova en gång till...

Trots att Enrique föll pladask, vände sig Anna Kournikova en gång till MLB-ikonen Derek Jeter för att njuta av en vidsträckt Miami-fest

New York Yankees-legenden Derek Jeter hade en charm spridd över hela staden New York som var svår att motstå för någon kvinna. Det fanns trots allt en anledning till att folk brukade kalla Bronx-medlemmen för en playboy under hans ungkarlsdagar. Innan Jeter blev kopplad till sin nu fru, Hannah Davis, hade han sitt namn kopplat till flera kvinnor. På så sätt blir hans dejtinghistoria ännu längre. Men det fanns en hake. Nästan varje förhållande han var i hölls hemligt så mycket som möjligt. Det var för att kaptenen ville hålla sitt personliga liv åtskilt.

Men på något sätt fångade media den före detta kortstopparen att han antingen blev mysig med en kvinna eller gjorde något enkelt med kvinnan han blev länkad till. Något liknande hände när han blev upptäckt med tennisstjärnan Anna Kournikova, som redan var i ett förhållande med någon annan.

Vad gjorde Derek Jeter med Anna Kournikova?

Noterbart är att den ryska före detta tennisstjärnan och Hollywood-skådespelerskan Anna Kournikova har ett förhållande med den spanska sångaren och låtskrivaren Enrique Iglesias. De har varit tillsammans i mer än två decennier nu. Men vid ett tillfälle skapade Kournikova rubriker på grund av att hon blev upptäckt med New York-favoriten Derek Jeter.

2004, medan Enrique var på en turné för att stödja ‘7’, tillbringade hans flickvän Anna Kournikova tid med den tidigare shortstop. De verkade mysiga på Miamis Metro Kitchen + Bar på Astor Hotel. Enligt Pop Dirt, “De kom tillsammans och gick tillsammans.” Källan tillade vidare att även om de var tillsammans med en grupp människor satt de bredvid varandra, och en annan person sa att de såg ut som ett par.

Sanningen om den natten är bara känd för Kournikova och Jeter. Men det hindrar inte människor från att tro att de kan vara tillsammans just då.

När började Derek dejta sin nu fru, Hannah Davis?

Jeter träffade supermodellen Hannah genom gemensamma vänner 2012. De kopplade lätt ihop och började snart dejta.

Efter tre år av dejting ställde Jeter frågan, och Davis sa ja. De gifte sig nästa år 2016 och har sedan dess blivit föräldrar till tre vackra döttrar.

RELATED ARTICLES

Mest populär