Tuesday, February 27, 2024
HemNBATrots att Donald Trump förbjudits, får NY Fundraiser den högsta aktningen från...

Trots att Donald Trump förbjudits, får NY Fundraiser den högsta aktningen från 375 miljoner dollar Rich Clippers Star

Met Gala, ofta kallad “Oscars of the East Coast”, är onekligen det hetaste sociala evenemanget som äger rum i hjärtat av New York City. Det behöver inte sägas att det är svårt att få inbjudningar till ett sådant evenemang. Ja, även om du är en känd kändis. Även om det är roligt att veta vem som deltar, är det som är ännu mer intressant listan över personer som är blockerade från att delta i insamlingen. Det är bara USA:s förre president Donald Trump – det är listan. Det slutar där. Enligt Vogue-redaktören Anna Wintour, som har varit ansvarig för att kurera Met Galas gästlista sedan 1999, är den enda personen som är avstängd på obestämd tid från evenemanget Donald Trump.

Amerikas favoritvideo idag

Medan Met är utan tvekan branschens mest efterlängtade modehändelse, har den drabbats av en dålig replik på senare tid, med kändisar som bojkottar evenemanget på grund av dåliga erfarenheter. Ändå, trots förbudet mot Donald Trump, öser LA Clippers-stjärnan, värd 375 miljoner dollar, enormt beröm över välgörenhetsevenemanget.

Russell Westbrook hyllar Met Gala

Russell Westbrook är lika populär för sin vågade och distinkta personliga stil som han är för att slänga trippeldubbel. Från sönderrivna skjortor till kiltar och långa kjolar, Westbrooks könsneutrala stil är en aspekt av hans personlighet som han djärvt delar med världen. Förutom sportevenemang har Westbrook haft förmånen att pryda modets största scen – Met Gala.

Westbrook, som har deltagit i galan två gånger under 2021 och 2022 har inget annat än djup uppskattning för NY-insamlingen. Russell Westbrook dök nyligen upp i Vogues “Life in Looks” YouTube-serie, där han såg tillbaka på utvecklingen av sitt modesinne, ända från sin “första anpassade kostym” som han bar dagen då han värvades till Seattle SuperSonics till sin resa till the Met.

Medan han pratade om sitt Met-utseende, anmärkte Westbrook: “Och det var en sådan fantastisk upplevelse överlag, att kunna gå genom museet och förstå varför du är där, och att bara kunna bli inbjuden.

Det var en sorts dröm som gick i uppfyllelse för Russ, som länge hade sett möjligheten på avstånd. “Även år tidigare har jag alltid varit som, man, jag önskar att jag kunde gå till Met, titta på utseendet, titta på röda mattan. Jag är som, man, det ser ut… Fast jag kanske en dag kommer att kunna ta mig dit. Och att kunna vara där, det är ett overkligt ögonblick för mig totalt sett, så jag är alltid tacksam över att vara där”, tillade Clippers poängvakt.

Russell Westbrook försvarar sin “hundattack”-look

I samma video passade Russ på att rensa luften kring sina modeval. För fem år sedan dök Westbrook upp till matchdagen i en gul tröja med ett stort gapande hål som blottade bröstet och flera små uppskurna hål. Denna outfit fick en satirisk kommentar från ingen mindre än Charles Barkley. I en före-spelsshow mot Spurs vs. Thunder kunde Chuck inte hålla tillbaka utan göra narr av Russs outfitval. Han sa, “Kan du visa din man b–bs … han kommer att klä sig så? Se ut som en hundattack, en hund attackerade den innan matchen. … titta på Russell Westbrook!”

Westbrook hade dock det perfekta svaret på Chucks gipp. Han klappade tillbaka genom att säga att mode för honom är ett sätt att uttrycka sig, experimentera med nya saker och se var han tar vägen. Och den gula tröjan var ett resultat av ett av hans experiment. “Det här var en dag där jag bara, du vet, var med vad som helst, men jag ville vara bekväm och mysig. Jag hade den här tröjan som var ungefär halvskuren, så jag bestämde mig för att bara klippa upp mer och sedan av misstag klippa mitten för mycket. Och jag gick bara med det och här är vi”, svarade Westbrook.

Vad tyckte du om Russell Westbrooks modeval? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär