Monday, February 26, 2024
HemWweTrots att det är värt 800 miljoner dollar kan priset på Dwayne...

Trots att det är värt 800 miljoner dollar kan priset på Dwayne Johnsons T-shirt på ESPN College Gameday överraska dig

För närvarande positionerad som en av de rikaste kändisarna på planeten just nu, är 800 miljoner dollar värda Dwayne Johnson på väg att nå miljardärstatus. Men under hans senaste offentliga framträdande fann fansen att Johnson var helt utsmyckad.

Amerikas favoritvideo idag

Däremot kan priset på den senaste T-shirten få dig att vara ointressant. Trots att den närmade sig mogulstatus hittades The Brahma Bull i en ganska prisvärd t-shirt. Känd för sin excentriska livsstil bestående av privata jetplan, lyxiga klockor och fastigheter, var denna klädsel ganska överraskande.

Dwayne Johnson omfamnar ett ganska förenklat garderobsalternativ

Vuxen och uppvuxen i en enkel familj arbetade Dwayne Johnson hårt och skapade sin egen framgång. Och ända sedan han nådde toppen av sin karriär befann sig Johnson helt i lyx. Men det här senaste fyndet var ganska chockerande.

Under hans senaste framträdande på ESPN College Gameday, fann fans Johnson klädd i några hundra dollar t-shirts. Även om de andra föremålen i hans klädsel var ganska dyra, var det Peregrine UK-t-shirten som chockade fansen.

Den 50-årige skådespelaren bar en Todd Snyder Dylan-jacka till ett pris av några tusen dollar tillsammans med ett Tom Ford-solglasögon, Dolce&Gabbana-byxor och en Peregrine Lynton Polo värd 150 dollar. Med ett enormt nettovärde på 800 miljoner dollar verkade denna t-shirt värd 150 $ ganska överkomlig.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Peregrine Clothing (@peregrineuk)

Den före detta WWE-superstjärnan är känd för sina extravaganta fastigheter över hela landet tillsammans med sitt lyxiga gym, “Iron Paradise”. Han äger också flera muskelbilar och privata jetplan. Dessutom tar Johnsons lista över dyra klockor aldrig slut.

2 tecken på att Dwayne “The Rock” Johnsons råa utseende på dag 1 kan ha varit ett försök att få ett potentiellt presidentbud uppmärksammat

Efter en framgångsrik karriär i WWE, tog hans väg i hollywood och olika affärssträvanden fram den osedda sidan av honom.

Hur närmar sig Dwayne Johnson miljardärstatus?

Dwayne Johnsons tequilamärke, “Teremana Tequila” är värt 3,5 miljarder dollar. Johnson startade verksamheten 2020, och inom loppet av nästan fyra år nådde den en sådan enorm status. Brahma Bull från WWE äger 30% av företaget.

Enligt det uppskattade värdet kommer Johnson snart att nå status som miljardär. Från att aldrig äga ett hem som barn till att nu nå en så prestigefylld position i livet, har Dwayne Johnson verkligen kommit långt och har en av de mest inspirerande berättelserna genom tiderna.

Han återvände också nyligen till WWE och retade en fejd mot Roman Reigns. När både Elimination Chamber och WrestleMania 40 närmar sig, kommer fansen att bevittna Roman Reigns ta sig an sin kusin The Rock?

Vad tycker ni? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär