Sunday, December 10, 2023
HemMLBTrots Anthony Volpes framgång med guldhandskar, missade jänkarna en gång att signera...

Trots Anthony Volpes framgång med guldhandskar, missade jänkarna en gång att signera det perfekta kortstoppet 2021

Texas Rangers ikoniska vinst pekar ständigt på New York Yankees misstag. Brian Cashman hade tagit flera dåliga beslut under dessa år. De slog fruktansvärt tillbaka den här säsongen. Eftersom Rangers uppnådde sin första World Series trots sin steniga säsong, pekar detta på ytterligare ett misslyckande för Cashman 2021. Han kunde ha skrivit på den “perfekta shortstop” för MLB, men han missade chansen.

Rangers har flera spelare som Bronx Bombers kunde ha skrivit på i sina tidigare gratisbyråer. Istället gick de för andra. Anthony Volpe hamnar dock inte på listan. Han gjorde sin MLB-debut den här säsongen som shortstop och etablerade sin talang. När hela laget kollapsade fick spelaren guldhandskar.

Yankees hade chansen att värva Marcus Semien

Marcus Semien har haft sin drömsäsong i år. Han bidrog inte bara till lagets vinst utan var en potent utmanare i MVP-loppet. Däremot kunde Yankees ha haft den här spelaren och kan därför ha mött ett annat öde den här säsongen.

Semien var en iögonfallande talang från början. 2021 slog han Brian Doziers rekord för homeruns av en andra baseman med en karriärhög 45 dingers. Han hade 102 RBI och 15 stulna baser det året för att tala för sin potential. Även i år har kortstoppet slutat med ett snitt på .224, 10 RBIs, 17 träffar och 2 homeruns efter säsongen. Han presterade sitt bästa under den avgörande tiden för att leda Rangers till World Series.

2021 var Semien en fri agent. Han tillbringade säsongen med Toronto Blue Jays på ett ettårskontrakt. Av en slump hade Yankees letat efter ett kortstopp samma år. Cashman lyfte fram det och sa “ett behovsområde.” Så det var en enorm möjlighet för laget att få en spelare med två topp-tre MVP-placeringar under de senaste tre åren. Tyvärr, en besvikelse för fansen, förmedlade lagets GM möjligheten.

Det var dock inte den enda blunder Cashman gjorde. Han släppte till och med Nathan Eovaldi, stjärnkastaren i Rangers succé.

Bronx bombplan släppte Nathan Eovaldi 2017

Låter chockerande, eller hur? Men det var vad Cashman gjorde 2017. Eovaldi genomgick två stora armbågsprocedurer medan han var med Yankees. De kräver enligt uppgift nästan hela säsongen 2017 för att läka. Så laget bestämde sig för att släppa spelaren det året.

Nathan Eovaldis kontrakt med Texas Rangers väckte oönskad friktion med GM Chris Youngs fru – Här är allt du behöver veta om affären på 34 miljoner dollar

Den mer olyckliga delen var att Eovaldi var villig att återförena sig med Yanks efter att han återhämtat sig. Men laget höll inte med honom. Istället skrev han på med Boston Red Sox 2018. Inom fem år har han spelat en betydande roll för att vinna World Series-mästerskapet för Rangers.

Med dessa två spelare kunde The Pinstripes ha råkat ut för ett annat öde. De kanske inte slutar som de gjorde.

Se berättelsen: Varje MLB-lag som aldrig har vunnit en världsserie

RELATED ARTICLES

Mest populär