Thursday, November 30, 2023
HemNFLTrots Aaron Rodgers Achilles Tear, tyder färska rapporter på att jets avvisade...

Trots Aaron Rodgers Achilles Tear, tyder färska rapporter på att jets avvisade Carson Wentz erbjudande förutom att Colin Kaepernick snubbar

Den 30-åriga QB, som har varit på lite av en turné på sistone med Eagles, Colts och Commanders, Carson Wentz, landade äntligen i Los Angeles med Rams. Varför? Tja, New York Jets gick vidare och erbjöd honom en affär. Ja, Jets som brottas med offensiva kamper, speciellt med deras huvudman Zach Wilson under mitten.

Men få det inte vridet; de var snabba med att skydda Wilson och lade skulden på hela lagets svaga prestation. Jets hade en chans att få tag i Wentz efter att Aaron Rodgers blev åsidosatt på grund av en skada. Wentz läger nådde ut till dem efter en dyster 27-6 förlust mot Chargers, som rapporterats av Ian Rapoport.

Ingen deal: Jets tackar nej till Carson Wentz

Dov Kleiman, NFL-insidern, spelade ut bönorna och avslöjade att Wentz hade varit på Jets radar sedan veteranen Rodgers fiasko. De bestämde sig dock för att inte lägga ett erbjudande på bordet, men stod fast i sin tro på Wilsons potential. Så, var hamnade Wentz? Signerar med Rams, det är där.

Enligt NFL gav Wentz, som hade fångat Jets uppmärksamhet sedan Rodgers fallout, dem en ring efter en särskilt nedslående förlust. Men de höll fast vid sina vapen, Jets vek sig inte och förlängde aldrig ett erbjudande. Rams välkomnade dock Wentz med öppna armar och säkrade honom som backup bakom Matthew Stafford för ett veteranminimumskontrakt.

Den stora drömmen? Att Wentz under Sean McVays tränartrollkarl kunde göra en comeback i Baker Mayfield-stil. Medan Staffords framtid hänger i en balans, kan Wentz bara bli Rams’ go-to guy nästa säsong.

Håll upp, dock. Innan Wentz var med i bilden tittade tidigare spelaren Colin Kaepernick på Jets. Han skrev ett brev till dem där han uttryckte sitt intresse för att ta på sig det gröna och vita.

Kaepernicks brev: Att hålla sig i toppform

I brevet gjorde den amerikanska medborgarrättsaktivisten Kaepernick det tidigare klart att pensionering inte stod på hans agenda, att han höll sig i toppform med regelbundna träningspass. Kaepernick ställde upp sig som ett elit QB-alternativ, redo att kliva in om, gud förbjude, huvudmannen Wilson skulle falla. Hans förslag? Att vara träningsgruppen QB, tjäna laget på ett stort sätt.

“Jag är säker på min förmåga att förse dig med ett elit QB-alternativ om, gud förbjude, QB1 går ner”, skrev Kaepernick i ett brev och tillade vidare: “Denna plan tror jag tillåter mig att vara till stor tjänst för laget som ett träningslag QB.”

Men här är kickern: Jets sägs ha skickat vidare flera erbjudanden om handikappförsäkring på Rodgers kontrakt innan NFL-säsongen 2023 startade. Spola fram till Rodgers som sliter sin Achilles i säsongsinledningen mot Bills, och nu kan Jets titta på en potentiell träff på 20 miljoner dollar.

Sportico slängde ut detaljerna och sa att erbjudanden varierade från 1 miljon dollar till 4 miljoner dollar, där de dyrare alternativen täcker 60 procent, eller 22 miljoner dollar, av Rodgers rejäla kontrakt på 37 miljoner dollar i år. Det verkar som att Jets håller fast vid sina vapen när det kommer till avtalsförsäkring – konsekvens eller kostsamt spel? Tiden får avgöra.

RELATED ARTICLES

Mest populär