Saturday, January 28, 2023
HemNFL"Tror du att det här kommer att bli skit?": Baker Mayfield som...

“Tror du att det här kommer att bli skit?”: Baker Mayfield som ersätter Matthew Stafford har varningssirener surrande för många NFL-insiders

Baker Mayfield gick från potentiell arbetslöshet till en plats med förra årets Super Bowl-mästartabell. 2018 års totala nummer ett draftval har haft sin del av elände den här säsongen. Det som såg ut som en potentiellt dominerande NFL-karriär blev snart en sorts mardröm. Den här säsongen fungerade Mayfield som Panthers backup-quarterback. Inte många skulle ha sett denna nedåtgående spiral komma. Men det finns fortfarande hopp för QB.

Den tidigare Heisman Trophy-vinnaren släpptes från Carolina på begäran. The Rams, som har en egen tumultartad säsong, tog Mayfield efter hans frigivning. Mayfield kan bli Rams QB Matthew Staffords ersättare medan han är borta under överskådlig framtid. Men kan detta vara hans förlossning, eller är han dömd att gå ner och baggarna med honom?

DYK DYPARE

Los Angeles Rams ser inte ut som förra säsongens version av sig själva. Lagets offensiva koordinator Liam Coen sa att han har hört bra saker om Mayfield men har inte pratat med quarterbacken än. I själva verket har hela NFL-världen alltid varit medveten om Mayfields potential men har inte sett en glimt av vad han faktiskt kan göra den här säsongen. På tal om vad som kan vara ett potentiellt märke eller avbrott för Mayfield, så har medvärdarna på The Pat McAfee-showen sina egna tankar.

Baker Mayfield kommer att behöva improvisera, anpassa och övervinna

Samtidigt som de sa att Mayfield borde kunna lära sig något brott vid det här laget, diskuterade de vad han hade att erbjuda Rams. Den tidigare NFL-spelaren McAfee ställde en avgörande fråga. “Av någon anledning,” sa han, “det fungerade inte i Cleveland även om han vann dem en slutspelsmatch, han går ner till Carolina, jag vet inte om någon kommer att jobba där, de har redan sparkat sin tränare, de byter ut sin bästa spelare på offensiven som vet vad som var en möjlighet, vad som inte var det. Ser du detta som en potentiell comeback-fest för Baker Mayfield eller tror du att det här kommer att bli s*it?”

Det är faktiskt den fråga som tynger alla nu. McAfee och co. fortsatte med att svara på frågan genom att ange det uppenbara. Till att börja med är Mayfield fortfarande ung. Men QB kommer att gå in i en ofullständig offensiv lineup. Rams saknar sitt stora vapen, Cooper Kupp. Laget ligger just nu på 3-9, långt ifrån förra säsongens briljans. De sitter också i botten av NFC West. Så i huvudsak har de ingenstans att ta vägen än upp.

Kan Baker Mayfield visa sig vara Rams lösning för resten av grundserien? QB måste visa upp vad han är gjord av om han hoppas på att bli rekryterad när han träffar sin free agent. För närvarande kan QB inte göra annat än att dra upp sina strumpor och hoppas på det bästa.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär