Saturday, December 9, 2023
HemWwe"Trolling Hard": Efter CM Punks IG-historier som antydde WWE Return, övertygade fansen...

“Trolling Hard”: Efter CM Punks IG-historier som antydde WWE Return, övertygade fansen att företaget också är med på det

Cm punkÅterkomsten till WWE har varit sen länge om man ska tro rykten och spekulationer. Ända sedan han fick sparken från AEW har det ena och det andra retat fansen angående hans eventuella återkomst till det Stamford-baserade företaget. Nu ser det ut som om själva kampanjen också har hoppat in på trenden när fansen tar upp tipsen.

Fans ropar WWE för att de retar dem

Än så länge finns det inga officiella nyheter om Punks återkomst till WWE. Men alla retas har hållit fansen på kanten av sina stolar hittills. Nu tog WWE sig friheten att reta dem genom att ladda upp en bild på Sheamus med bildtexten “(Sheamus) in his punk-era”.

Fansen uppfattade tipset när en av dem skämtade om bildtexten. Här kan vi se ett fan som skickligt dissekerar och förkortar Sheamus namn för att få det att låta mer som ‘CM Punk’.

Sedan visade ett annat upphetsat fan sin spänning genom en kommentar.

En nätanvändare ändrade sitt teckensnitt för att passa det “meme” de hänvisar till. Om du har blivit ikapp med online-retsen om brottarens återkomst, skulle du känna igen vad som hänvisas till här.

Detta fan tror att WWE använder sina kunskaper för att trolla fans.

En annan internetanvändare anser att företaget retar sina fans med sådana inlägg.

Var står du efter att ha sett det här inlägget? Tror du att det är en retas? Eller tror du att det var en ren slump?

RELATED ARTICLES

Mest populär