Thursday, November 30, 2023
HemBodybuilding"Troligen kunde han ha blivit 4-faldig Olympia-mästare nu": Serbisk tränare förstår smärtan...

“Troligen kunde han ha blivit 4-faldig Olympia-mästare nu”: Serbisk tränare förstår smärtan av att Hadi Choopan misslyckades med att försvara sin titel och stormade av scenen

2023 utsågs herr Olympia en ny mästare. Vinnaren i år är Derek Lunsford, som besegrade den regerande mästaren, Hadi Choopan. Men det som gjorde Derek ännu mer speciell var att han visade stor ödmjukhet och inte skröt om sin vinst. Detta fick bodybuilding-fans att gilla honom ännu mer.

Hadi Choopan förlorade sin titel till Derek Lunsford, som brukade vara 212 Mr. Olympia-mästaren när Samson Dauda kom på tredje plats. Efter att de fått sina medaljer var det meningen att de skulle posera på scenen, men Hadi Choopan blev upprörd och lämnade scenen och skapade rubriker. Nyligen lade en YouTube-kanal upp en video där den legendariske serbiska tränaren frågade om hans syn på Derek Lunsford och Hadi Choopan.

Serbisk tränare delar hans syn på Hadi Choopan

RxMuscle delade en video på sin YouTube-kanal med titeln “HEATED WRAPUP! HAR DEREK FÖRTJÄNT VINNER?” pratar om Hadi Choopan. Den serbiske tränaren Milos Sarcev sa: “Han kunde ha blivit fyra gånger Olympiamästare nu, och han fick en etta och förlorade, så han försvarade inte titeln. I den här typen av tillstånd ligger hela landet bakom honom. Det är en stor besvikelse även om Derek är hans lagkamrat och en vän, du vet vad jag menar, du vet på scenen att de inte är vänner och att de är rivaler. Han var besviken.”

Efter det sa Dave Palumbo “Det är lätt att vara vän med någon när du slår dem” Till vilket Milos Sarcev svarade, “Ja men ja precis, men han tror uppenbarligen att han tror att han borde vinna, han gjorde förbättringar och han har en fullständig balans.”

Dave Palumbo frågade honom: “Vi kommer att se honom igen nästa år?” Milos Sarcev svarade då, “Åh, absolut. Det är bara jag vet inte om det här var rätt drag för honom, eftersom du vet att det här kan kosta honom. Ja och vi vet alla hur det fungerar.”

Snart pappa, Derek Lunsford delar den mest ödmjuka vinnareaktionen från herr Olympia: “I Am Just a Guy From Indiana”

Hadi Choopan verkade inte vara glad över att förlora. Efter att de tillkännagav den nya Mr. Olympia och bad kroppsbyggarna att visa sina muskler på scenen, lämnade Hadi Choopan snabbt scenen och överraskade alla. Men Hadi Choopans fans anser att han inte borde ha förlorat eftersom de tycker att han såg ännu bättre ut än tidigare.

Hadi Choopan är missnöjd över nederlaget

Hadi Choopan, den iranska kroppsbyggaren, var oacceptabel för sitt nederlag. Han var väldigt säker på att han skulle vinna i år, och hans fans trodde också på honom. Även om några kända kroppsbyggare som Ronnie Coleman och Jay Cutler stöttade Derek Lunsford, trodde Hadi Choopans fans att han skulle bli en tvåfaldig herr Olympia-mästare.

Förra året deltog Derek i tävlingen för första gången och kom på andra plats och förlorade mot Hadi Choopan. I år var han klar och vann. Detta gjorde honom till den första personen någonsin att vinna både 212- och Sandow-troféerna i Mr. Olympias historia. Det som hjälpte honom att vinna var den fantastiska förbättringen av hans ryggmuskler. Vad är din åsikt om Derek Lunsfords vinst och Hadi Choopans reaktion? Dela dina åsikter i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär