Sunday, December 10, 2023
HemWweTriple H kan låta kaos härja på WWE Raw när major SmackDown-fraktion...

Triple H kan låta kaos härja på WWE Raw när major SmackDown-fraktion lurar nära arenan

Veckans Monday Night Raw är speciell eftersom det kommer att vara avsnittet precis innan den kommande Survivor-serien. Eftersom det finns många spekulationer om möjliga framträdanden i veckans avsnitt, finns det en planerad “oplanerad” sak av Triple H som kan äga rum i det här avsnittet. Ett särskilt stall från SmackDown sågs nära platsen och saker och ting kan komma utom kontroll med deras närvaro.

Triple H kan släppa kaoset löst på Monday Night Raw

Det har iakttagits av hälstallet Damage CTRL på All-State Arena, Chicago, Illinois. När fraktionen är närvarande kan det gå snett. De nya tillskotten i stallet är Asuka och Kairi Sane. Båda stjärnorna har varit ökända för sitt ökända beteende. Den möjliga anledningen till varför stallet finns på Raw kan vara att minska konkurrensen. Efter veckor av trash talk, kommer Becky Lynch äntligen att låsa horn mot Xia Li i veckans avsnitt av Raw.

Rivaliteten mellan de två började för ett par veckor sedan när Li attackerade Lynch medan hon var på väg till Battle Royal-matchen på Raw den 11/6/2023. Efter attacken förklarades The Man olämplig att tävla i matchen och togs därför bort. Eftersom Lynch är en del av Bianca Belairs team är chansen stor att Damage CTRL vill skada henne igen. De två lagen har varit oense med att Lynch skulle ansluta sig till dem som den fjärde medlemmen på begäran av Charlotte Flair. Med Lynch skadad kan Belair återigen ha en medlem kort.

RELATED ARTICLES

Mest populär