Tuesday, February 27, 2024
HemUfcTriggervarning: "Oh my God" - Joe Rogan lämnade skräckslagen av Drive-By Shooting...

Triggervarning: “Oh my God” – Joe Rogan lämnade skräckslagen av Drive-By Shooting som fick 3 människor att dödas

Joe Rogan har haft många diskussioner om många incidenter, både i och utanför Octagon i hans mångmiljoner dollar “Joe Rogan Experience” podcast. Men han bevittnade nyligen en video av en drive-by-skjutning, föreslagen av hans producent Jamie Vernonvilket lämnade honom förstenad, tillsammans med sin gäst Stavros Halkias.

Amerikas favoritvideo idag

“Joe Rogan Experience” är hem för några av de mest spännande samtalen och roliga ögonblicken med några av de mest intressanta människorna som gäster. Men det finns tillfällen då JRE-värden hamnar i allvarliga diskussioner, vilket hände den här gången efter att han sett en skrämmande video. Låt oss ta en titt på vad som hände.

Joe Rogan blir chockad efter att ha bevittnat en drive-by-filmning

Avsnittet #2072 av JRE-podden hade Stavros Halkias som gäst. Värden och gästen diskuterade vad som är verkligt och vad som är falskt i dagens värld. Därefter frågade producenten Jamie Vernon Joe Rogan och Halkias om de hade sett en video av en drive-by-skjutning som gick viralt på sociala medier. Han visste dock inte var händelsen ägde rum.

“Igår (där) var den här galna drive-by-videon. Jag vet inte (från) var (det är)”, sa JRE-producenten. Han fortsatte sedan med att lägga upp videon, som fick skrämmande reaktioner från både Joe Rogan och Stavros Halkias.

I ren chock sa Joe Rogan: “Herregud!” Det var kanske en av de mest våldsamma videorna han någonsin sett att släppa den typen av reaktioner. Dessutom var Halkias förstenad efter att ha sett videon också. Han sa, “Åh nej, dude, det suger.”

Videon visade några individer i en bil som dödade tre andra individer genom att skjuta dem. De stannade dock inte där. Jamie Vernon sa till Joe Rogan att saker och ting var på väg att bli våldsammare även när offren redan var döda. “Det blir verkligen mer våldsamt,” sa han. Detta fick JRE-värden att dela en åsikt om sådana typer av videor.

Rogans syn på sådana våldsamma videor

Joe Rogan hävdade att den här typen av våldsamt skjutande och dödande videor är tillgängliga för alla online. Han tror att det främst beror på CCTV-kameror och andra elektroniska enheter med kameror. Rogan sa: “Det finns så mycket av den sortens grejer nu tillgängligt online på grund av dessa jävla kameror och skit, mobiltelefoner.”

56-åringen nämnde också att sociala medieplattformar, som Instagram, är fulla av sådant innehåll. Vidare tillade Joe Rogan att han och hans nära vän och medkomiker Tom Segura dela sådana videor och sådant innehåll med varandra. “Som att Instagram är översvämmat med sånt. Jag och (Tom) Segura, varje dag, skickar varandra skit. Det värsta vi kunde hitta, tillade JRE-värden.

Tyvärr sker sådana skottlossningar över hela världen. Joe Rogan blev dock förskräckt efter att ha sett tre personers död. Vi får vänta och se vilka fler videor som avslöjas av 56-åringen och hans producent Jamie Vernon på “Joe Rogan Experience” i framtida avsnitt.

RELATED ARTICLES

Mest populär