Friday, December 8, 2023
HemeSportsTre ikoniska och klassiska Call of Duty-karaktärer som en Modern Warfare II-uppföljare...

Tre ikoniska och klassiska Call of Duty-karaktärer som en Modern Warfare II-uppföljare borde ge tillbaka

Modern Warfare-underserien i Call of Duty-serien har varit känd för att erbjuda några av de mest ikoniska och minnesvärda ögonblicken. Mycket av äran för dess vansinniga popularitet bland fansen beror också på karaktärerna som hittills har dykt upp i olika omgångar.

Medan det senaste erbjudandet i Modern Warfare II tog tillbaka ansikten som Ghost och Soap, från den ursprungliga trilogin, verkar det som att det fortfarande finns plats för fler. Om det skulle råka finnas en Call of Duty Modern Warfare 3, enligt de senaste ryktena, finns det fortfarande flera karaktärer kvar som kan göra en storslagen återkomst i den nya eran framöver.

Topp 3 klassiska karaktärer som måste återvända med en Call of Duty Modern Warfare 3-titel

Till att börja med finns det kapten MacMillan som först dök upp i nivån ‘All Ghillied Up’, i det ursprungliga MW-posten. Denna flashback-sekvens visade en yngre kapten John Price med sin mentor, som var ingen mindre än MacMillan. I uppdraget fortsätter Price att infiltrera en uteslutningszon i Tjernobyl när han försöker mörda vapenhandlaren Imran Zakhaev.

Trots att han hade ett kort framträdande i den ursprungliga Call of Duty Modern Warfare-trilogin blev kapten MacMillan mycket populär bland fansen. Intressant nog refererades han också i 2019 års storsäljande omstart när Price pratar om ett uppdrag. Om kapten MacMillan gör comeback, med sin berömda skotska accent, i den framtida uppföljaren till 2022 års MWII, kommer nostalgi verkligen att slå hårt mot fansen.

När vi går vidare finns det en annan karaktär som i grunden är en antagonist, men en älskad del av Modern Warfare-serien. Vladimir Makarov var en skurk i 2009 års MW2 såväl som 2011 års MW3. Efter det första originalinlägget, där spelaren dödar Imran Zakhaev, tar Makarov hans plats medan han poserar som en primär skurk.

DYK DYPARE

Makarov blev en av de mest ikoniska antagonisterna i Call of Dutys historia för sin hänsynslöshet. Speciellt för att han stod i centrum för det ökända uppdraget “No Russian” i 2009 års Modern Warfare 2 där han skoningslöst sköt mot oskyldiga civila inne på en rysk flygplats.

Makarov kan faktiskt dyka upp i en uppföljare eller DLC-expansion till årets Modern Warfare II. Eftersom den nyligen lanserade titelns slut retade något stort. Också för att Zakhaev togs tillbaka för spec ops-uppdragen i 2019 års omstart och till och med i Black Ops Cold War. Med tanke på det kommer Vladimirs comeback att vara mycket vettigt.

Slutligen finns det Yuri som först dök upp som en spelbar operatör i 2011 års Call of Duty Modern Warfare 3. Senare avslöjades han som en före detta ultranationalist. Det massiva avslöjandet om hans förflutna gav en ny dimension till spelets kampanj. För det kastade ljuset över det faktum att fientliga styrkor också består av människor.

En sådan vinkel kan fungera mer för honom om han dyker upp igen i den omstartade Modern Warfare-serien. Det beror också på att nu serien verkligen fokuserar på moraliska handlingar och de osäkerheter som är inblandade i krigssituationen. Fans kommer faktiskt att bli glada om Yuri dyker upp i en möjlig uppföljare till MWII från Activision, som medlem i Task Force 141.

RELATED ARTICLES

Mest populär