Wednesday, December 6, 2023
HemNFLTravis Kelces mamma stöder Taylor Swifts kyss trots att hon enligt uppgift...

Travis Kelces mamma stöder Taylor Swifts kyss trots att hon enligt uppgift kastade skugga på sin väg förra veckan

Romansen mellan Kansas City Chiefs stjärnspelare Travis Kelce och popikonen Taylor Swift blommar upp för varje dag som går. Varje vecka får vi en glimt av deras växande koppling, och det verkar som att de är djupt in i varandra. Tack vare de senaste uppdateringarna kring den dynamiska duon verkar alla prata om dem, inklusive Travis Kelces mamma.

På söndagen, när Swift uppträdde i Buenos Aires för sin Eras-turné, flög Travis Kelce till Buenos Aires och besökte hennes konsert. Inte nog med det, den tighta delen verkade också komma överens med popikonens pappa. Han är dock inte den enda som verkar ha familjens välsignelser. Efter den mycket offentliga men romantiska kyssen, Taylor har allt stöd från Mama Kelce!

Vad har Travis Kelces mamma att säga om hennes sons handdator?

Så här hände den ikoniska romantiska gesten som involverade de två hyllade enheterna – Travis Kelce och Taylor Swift. Så fort Swift avslutat sitt framträdande sprang hon mot Travis, som stod i VIP-sektionen. Han tog henne i sina armar och de delade en kyss framför folkmassan. När de kysstes gick folkmassan ambulerande och det hördes ett enormt jubelvrål för dvärgpapeglarna.

Den här händelsen bröt de sociala medierna, och överallt handlade det om den kyss som delades mellan de två. I ett av dessa inlägg där samma video laddades upp nådde nyheterna även Kelces mamma, Donna. TE:s mamma kunde inte låta bli att kommentera: “Detta gör en mamma glad”, vilket tydligt stöder handdatorn som delas mellan hennes son och Taylor Swift.

Intressant nog, den här uppdateringen som postades av Miffin på deras YouTube-kanal framhävde också en ytterligare aspekt av denna interaktion. De pekade på det faktum att Donna tidigare försökt kasta skugga på popstjärnan. Men denna nyhet bekräftades inte av Travis mamma och spekulerades snarare av fansen.

Trots uppriktigheten bakom hennes ord denna gång efter utbytet mellan Travis Kelce och Taylor Swift, gav Mama Kelce en mycket gåtfull intervju tidigare. I den intervjun när Donna fick frågan om hur Taylor är, svarade hon: “Det var okej.” Dessa tre ord var tillräckligt för att släppa lös kommentarer från fansen till förmån för Swift eftersom de trodde att Donna kastade skugga på popikonen.

Travis Kelce träffar Taylor Swift och hennes pappa för en privat biffmiddag efter en 14 timmar lång resa

Men alla dessa samtal är frågor från det förflutna nu. Tvåbarnsmamman gav väldigt öppet sitt stöd för det spirande förhållandet mellan sin yngre son och “Blank Space”-stjärnan. Faktum är att hennes ord återspeglade hennes lycka. Men den ikoniska kyssen var inte den enda höjdpunkten på Eras Tour i Argentina. Tay-Tay hade ännu en överraskning redo för tight end som till och med fick honom att rodna.

Swift ändrade texten till sin låt

Det är inte bara en offentlig kyss som slår sönder internet; det fanns också en annan speciell gåva till Kelce. Swift ändrade texten i sin låt för att uttrycka hennes kärlek till Travis. Swift sjöng, “Karma är killen på Chiefs, som kommer direkt hem till mig.” medan den ursprungliga texten är, “Karma är killen på skärmen som kommer direkt hem till mig.”

Medan han sjöng låten kunde Swift ses fnissa och Kelce rodnade och begravde sitt ansikte i sina händer. Swifts pappa var också med på konserten, precis bredvid Travis Kelce, och han skrek entusiastiskt. Efter konserten sågs båda två lämna lokalen tillsammans.

Ack! Den här romantiska helgen för Swift och Kelce har kommit till ett slut eftersom båda har sina olika uppgifter. Med Taylor på sin turné och Kelce redo för slutspelet har paret åtaganden att ta hand om och fansen kommer säkerligen att se fram emot båda uppgörelserna.

RELATED ARTICLES

Mest populär