Wednesday, February 28, 2024
HemNFLTravis Kelces charmiga bekännelse om Taylor Swifts närvaro på fotbollsplanen har bror...

Travis Kelces charmiga bekännelse om Taylor Swifts närvaro på fotbollsplanen har bror Jason i hysteri

De är stolta över varandra. Taylor Swift kom för att stötta Travis Kelce i hans senaste matchup mot New England Patriots. Detta markerade hennes sjunde framträdande i en Kansas City Chiefs-match, och hennes tur fungerade för Chiefs. Dessutom, under den matchningen vecka 15, hände en annan oväntad sak med Kelce, vilket fick honom att rodna.

Amerikas favoritvideo idag

Kelce nämnde tidigare att han inte tyckte om att spela mot Patriots eftersom fansen ibland stör hans mamma under matcherna. Därför förutsåg han förmodligen ett liknande fall med sin flickvän, Swift, på Gillette Stadium i Foxborough. Även om det fanns ett visst hat mot tight end, till hans förvåning, var det som hände under matchen nästa ett lyckligt ögonblick för den 34-årige atleten, som han delade med sin bror på sin show.

Är Travis Kelce nöjd med Patriots fans?

Travis Kelce dök upp i sin bror Jason Kelces show, “The New Heights”, och pratade om sitt sista spel med Pats och hans rodnande ögonblick. Han kom ihåg att publiken på Gillette Stadium blev “helt galen” när de såg Taylor Swift på läktaren. Idrottaren sa: “Du ser inte en hel hemmalagsfanbas bli galen för någon som bär det motsatta lagets färger, bara visar dig hur fantastisk den tjejen är! De blev helt galna när de visade Taylor på skärmen.”

Kelce tillade, “Det kan ha varit några Brad och Chads som buade, men för det mesta skrek alla svansen för det, och ja, jag försökte hålla det kallt. Jag tänkte, inte, inte, visa inte dina kort, visa inte dina kort. Det var kul, man… Shoutout till Patriots, New England.

Taylor Swift kommer att delta i Kansas City Chiefs’ jul- och nyårsspel för Travis Kelce: rapporter

Nyheten om folkmassan som blev galen och Kelces rodnad gjorde bror Jason på ett glatt humör, och han trodde att händelsen var “häftig”. Kelce nämnde också att hans flickvän tidigare hade berättat för honom att stadion var en av hennes favoriter att uppträda på under The Eras Tour. Han uppskattade också att se hemmafansen där visa henne lite kärlek tillbaka.

Det var verkligen ett oväntat ögonblick för Kelce, som hade en obehaglig upplevelse tidigare med Foxborough-fansen.

Travis Kelce mindes Pats-fansens fula kommentarer om sin mamma

Förra året, i sin brors show igen, erkände Travis Kelce att han hatar att spela mot Patriots. Hans frustration härrörde från att Patriots fans “hätade” hans mamma under spelen. Kelce betonade att skämt om hans mamma är acceptabla när de riktas mot honom, men inte när de involverar hans mamma, Donna Kelce.

Han lyfte också fram upplevelsen av att hans mamma lämnade stadion och möttes av skräck, och beskrev det som “låga slag”. Detta fick honom och andra spelare att tänka negativt om Pats-fans som spelar i New England.

Efter sin senaste erfarenhet med sin flickvän, Taylor Swift, kanske Kelce omprövar sina åsikter om Patriots-fans.

RELATED ARTICLES

Mest populär